Kawan-kawan kakcik

Isnin, 11 Jun 2012

17/06/2012 - siapa dah terima jemputan?...

Yang sudah menerima jemputan tu, nak pergi ke tidak?  InsyaAllah, kakcik akan pergi nanti sekiranya tiada halangan...

Kad jemputan hasil kreativiti Munnafendy sendiri.

Sebenarnya jemputan ini telah diterima lebihkurang 2 minggu yang lalu.

22 ulasan:

  1. saya pun dah dapat kakcik..memang teringin nak pegi..sebab selama ni asyik tak dapat join je kalau gathering blogger..tapi apakan daya.. suami saya kata hujung minggu ni ada kerja.. mungkin belum rezeki saya...

    BalasPadam
  2. x dapat :)..selamat bakal pengantin baru buat munna dan pasangannya

    BalasPadam
  3. syieda pun xdapat.. ape2 pun selamat pengantin baru buat kak moon dan suami :)

    BalasPadam
  4. Makchaq belum sempat berkenalan dengan muna, tapi nak ucap tahniah la jugak.. Comel kad jemputannya.

    BalasPadam
  5. congrats munnafendy...!!! moga kekal bahagia... takpe tak dapat jemputan pon sbb jauh sangat... kakcik wakilkan kami semua ya wish dia selamat pengantin baru...

    BalasPadam
  6. Tahniah pengantin! Belum pernah bersua muka dengan tuan punya badan, mungkin suatu hari nanti kot.

    BalasPadam
  7. insyaAllah saya pegi. pepehal nanti saya update dgn mak. :D

    BalasPadam
  8. sampaikan salam pd pengatin Munaafendy kalau kakcik pi nanti.

    BalasPadam
  9. dana mungkin takde rezeki dpt kad dr munna, tp ttp doakan semoga semua berjln lancar

    BalasPadam
  10. Wah kreatipnyaa..kad kawin.. :)

    BalasPadam
  11. Ha'ah laa..creativ btul. Tp CiM tk kenal mereka, sbb tu tk djemput. Btw, tahniah utk pengantin, semoga bahagia selalu.

    BalasPadam
  12. insyaAllah kalau takde pape aral sampailah saya kat sana sebab kalau en. suami tak dapat cuti, tak dapatlah saya pergi..

    psstt: nanti saya gerak saya msg kakcik ye.. ;)

    BalasPadam
  13. seronok kalau dapat join gathering blogger ni..ttp kat area sini belum ada yg anjurkan.....

    BalasPadam
  14. Oh..kad undangan munna ye..setakat ni x dpt undangan lg..tp selalu baca cerita dia..dgn tunangnya fendi..:)

    BalasPadam
  15. ayu tahu, munnah akan anggap ayu duduk jauh.. sbb tu dia tak jemput...

    kakcik, kalau pergi.. wajib tayang pic tau

    BalasPadam
  16. salam..

    sy lagi le x kenal.. bru nk pegi terjah

    BalasPadam
  17. oooo .... Selamat makan kenduriii

    BalasPadam
  18. errr... belum dapat kot. hehe. selamat pengantin baru, munna

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com