Kawan-kawan kakcik

Khamis, 17 Mei 2012

Tidaklah mahal sangat harga makanan di KLIA ini...

Gambar-gambar di rakam malam tadi (16/05/2012)...







Along tu berangan kononnya nak ke 'sana' sekali lagi.  Pasport pun
dah tamat tempoh tu...

Sebenarnya adik ipar kakcik (lelaki) yang hendak menunaikan ibadah
Umrah di Tanah Suci.

Macam iya-iya saja gambar yang di belakang tu. :)

27 ulasan:

  1. cik ina sedih cik ina belum sampai KLIA lagi: (

    BalasPadam
    Balasan
    1. datangla cik ina..boleh kita jumpa
      tapi senin smpi jumaat
      jam 8.30 smpi 5.30 ptg je
      sabtu ahad sy cuti

      Padam
  2. Sejuk je hati tengok along. btuah mak ada anak macam along :)

    BalasPadam
  3. Seronok nye tengok orang pegi umrah
    hati meruntun nak ke sana lagi :(

    BalasPadam
  4. Salam KC

    InsyaALLAH SATU HARI NANTI AKAN TERCAPAI JUA HASRAT. Selamat berumrah.

    BalasPadam
  5. moga slmt pergi mengerja kan umrah n selamat pulang ...amin

    BalasPadam
  6. along sorong beg pakej andalusia eh kak..ehehe

    BalasPadam
  7. kakcik dtg klia?
    tak tahu pun..kalau x boleh jumpa kakcik
    rega makanan tu tengok gerai jugak
    ada yg berbaloi,ada yg tidak..
    selalu makan kuey teow cantonesej kat nyonya meal ;)

    BalasPadam
  8. semoga adik ipar kakcik selamat pergi dan balik...

    BalasPadam
  9. kakcik ambil gambar yg last tu mcm pro lah...hihihi!
    bagus bagus...

    BalasPadam
  10. Nyum2 sedapnyaa tgk makanan tuh... :) Moga selamat menjalani ibadah umrah utk adik ipar kak cik..

    BalasPadam
  11. Walau dah berpuluh kali ulang alik ke KLIA, belum ada peluang makan disini. Selalu masuk mcd n kfc, ikutkan selera anak, nk buat mcmana kan?

    BalasPadam
  12. selamat menjadi tetamu ALLAH buat adik ipar kak cik..

    BalasPadam
  13. seronok tengok...
    semoga selamat semua urusannya disana nnt..

    BalasPadam
  14. pnh sekali smpai KLIA..teman kan adik berlepas gi beijing aritu..

    best nya dpt gi umrah...emm bila lahh..

    BalasPadam
  15. betul tu... kira ok la harga makanan kat situ ikut tempatnya juga.... kami pun baru lepas hantar dan ambik mak buat umrah lalu pakej andalusia tu... ok laa... semoga adik ipar kak cik semuanya selamat pergi dan pulang....

    BalasPadam
  16. Salam kakcik,

    Semoga adik ipar kakcik dipermudahkan segala urusan di sana dan dapat beribadat dengan baiknya.

    BalasPadam
  17. PEh, sedapnye tgk makanan tu. Tgh lapo nie Kakcik. Sy pnh g KLIA ms kecik2 dulu. Skg nie, tak pnh g jejak kaki ke sane. Hehehehehe....Teringin gak. Tapi nak ke mane? Uwaaaaaaa!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala..datang jelah..tengok kapal hehe
      kalau dtg jgn lupa roger aku yer

      Padam
  18. kalau dh lapar..mahal ke murah..tetap kena makan..heheh

    BalasPadam
  19. Kalau dah pernah pergi tanah suci kakcik memang dalam hati sentiasa rindu utk ke sana lagi. Itulah yg Along rasakan...

    BalasPadam
  20. dah lama rasanya tak ke KLIA walau hanya untuk menghantar atau menjemput orang..

    BalasPadam
  21. x de la mahal sangat...
    lapo la plop =)

    BalasPadam
  22. Selamat mengerjakan ibadah umrah uat adik ipar kakcik.

    nampak sedap mee tu..warna merah terangggg lagi....macam pedas je...

    BalasPadam
  23. irfa!! nak nak...hahaha..kalau cik ina pegi aku nak ikott..

    BalasPadam
  24. Smg dipermudahkan buat beliau....

    Sedap lak nmpk mknan tu time2 lapo neh, heheheh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.