Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 4 Mei 2012

Suka tengok wajah polos Ustazah Siti Norbahyah...

Tanpa tudung berbelit dan berlabuci serta solekan tebal, wajah
Ustazah Dato' Siti Norbahyah kelihatan sangat 'cantik'.

Bersama suami beliau Ustaz Wan Akashah di rancangan 'Semanis Kurma'
TV9, 03/05/2012

Kakcik 'jatuh cinta' dengan wajah polosnya.

Tetamu undangan, pelakon Eira Syazira dan suaminya pelakon Azad Jasman.

Eira pun  kelihatan manis bertudung.  Lebih manis kalau beliau benar-benar
mengenakan tudung seperti lakonannya dalam drama 'Dingin Lavenda'.

23 ulasan:

  1. Ella pun suka tgk dia kak. tak da mekap tebal, tak da tudung meriah. pastu mulut dia keletah. sebutir sebutir keluar .. terang dan jelas.

    BalasPadam
  2. itu ustazah feveret saya tu kakcik..:)

    BalasPadam
  3. ye kak cik..semalam nampak dia lain sangat..baju pun simple..tak berat..sejuk je..cuma nampak ustazah makin kurusla kak cik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak cik.. lembut je muka ustazah ni.. suka dengar bila dia mengutarakan pendapatnya...

      Padam
  4. original tu..tak main tepek mekup banyak2...dah cantik...

    BalasPadam
  5. oo..mak minat ustaza bahiyyah rupanya... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak bukanlah peminat beliau. Tapi penampilannya yang ringkas semalam membuatkan mak suka melihatnya.

      Padam
  6. salam

    seronok tngok semanis kurma sbb suka pengacaranya je mula2..tp sekarang mmg waib dah tengok.

    BalasPadam
  7. suka juga dengan penampilan kali ini, sama seperti penampilan dulu-dulu.... lebih polos dan cantik juga.. :D

    BalasPadam
  8. suka jika tak blebihan..

    napa iera x pki tudung proper ek :(

    BalasPadam
  9. suka tgk ustz Bahyah...tp tak suka rancangan semanis kurma...sbb dok undang artis memanjang...ramai lagi pasangan bkn selebriti ,yg berjaya,yg boleh dijadikan contoh...ibu2 yg mendapat anugerah ibu mithali misalnya...

    BalasPadam
  10. As salam Kakcik,

    Tgh2 mlm singgah sblm tdo tgk entry k.cik mcm menarik... Nak tdo sbnrnye ni tp nak singgah jgk...hehee...

    apakah maksud 'cantik' & 'jatuh cinta' k.cik sbnrnye?? Jujur, sy suka 'gitu-gitu' shj ustazah ni... Sb cara die berckp buat sy pulak yg semput... Ampun ye ustazah... Cara die yg berckp penuh semangat & kdg-kala laju sgt buat sy pulak nak semput...huhuuu... But both of them soooo sweeet... Dua2 ni dah berusia but still look young :)))

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Marya... selamat beradu dan mimpi yang indah2, ya.

      Cantik itu bermaksud wajahnya kelihatan sangat bersihn tanpa cela. Tak perlu ditepek solekan segala. Sejuk mata memandang.

      Jatuh cinta kerana kakcik melihat sesuatu yang asli. Tidak seperti sebelum ini kakcik rimas dengan penampilan yang merelip2 sehingga menjejaskan tumpuan terhadap apa yang cuba disampaikan.

      Padam
  11. Kakak pun tengok kakcik. Minggu lepas ayu raudah dgn suamai, minggu ini eira dgn suami. Memang lebih cantik kalau tak make-up sangat...

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum Kakcik...saya pun perasan malam tadi wajah Ustazah nampak polos dan nampak dah slim :)

    BalasPadam
  13. sy suka ustazah panggil suaminya 'ling' =P

    BalasPadam
  14. berkat ilmu yang disampaikan... dipancarkan melalui nur pada wajahnya.

    BalasPadam
  15. eloklah dia dah kembali macam asal...

    BalasPadam
  16. suka jugak tengok rancangan 'semanis kurma' ni..

    BalasPadam
  17. kak cik..acik pun suka...pernah jumpa dia dilaluan domestik bersama suami dia tu..nampak ayu dan sopan je ustazah ni.
    kak cik baca disini..baru tau..suami eira tu.azad rupanya..selama ni acik tak tau pun

    BalasPadam
  18. Thn lepas Pusp@nit@ sni ade bwk deme sepasang berceramah... merase le bersalaman dgn ustazah :)
    mmg betui muka ustazah tu 'mempersone' kakcik... ade amik gambor tp jauh..
    eira tu apesey munchong tuuuu hehehehehee

    BalasPadam
  19. kakcik.. saya pun suka dengar ceramahnya. mmg tk jemu ditambah dengan intonasi indah dan pantun2.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.