Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 18 Mei 2012

Sehari sampai tiga empat kali buat catatan, tak ada kerjakah kakcik tu? ...

Inilah jawapannya...

Kakcik sentiasa sampai awal di pejabat. Jadi, kakcik ambil masa itu
untuk buat tiga atau empat atau sekurang-kurangnya dua catatan berjadual.
Itulah catatan yang akan keluar mengikut masa yang ditentukan.


Sekian, terima kasih.

11 ulasan:

  1. kak cik..acik tak pandai nak buat catatan berjadual tu..boleh tulis je dulu..bila ada kesempatan baru publish

    BalasPadam
  2. Salam Kakcik,
    Ni entry pagi so...selamat pagi Kakcik!

    BalasPadam
  3. Saya kadang buat cam tu juga.... la ni tak sempat lah kak cik ...

    BalasPadam
  4. ok la jugak tuh.... saya dah hampir seminggu baru ada catatan baru. terlampau banyak sangat kekangan skrg....

    BalasPadam
  5. As salam Kakcik,

    Buenos Dias! Rajin betul! Ni marya betul respect ni :))

    BalasPadam
  6. acu pun sama macam tu
    acu dah siap2 buat schedule
    terutama nya cite umrah nie
    saje buat satu hari satu entri
    biar orang tertunggu2 untuk baca..hehehee :)

    BalasPadam
  7. Hehehe, tu namanya bijak meguruskan waktu, :P

    BalasPadam
  8. Itulah cara kakcik ye... kakak pula satu hari sekali je buat pepagi sebaik sampai office. Lepas tu kalau ada masa kakak bw aje.. tak publish lagi N3.

    BalasPadam
  9. Ohhh..itu caranya! :)
    Boleh kalah Ben Ashari macam ni...hehehe

    BalasPadam
  10. selalu sy buat time maalam memandangkan sy masih bujang. hehehe :D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.