Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 25 Mei 2012

Masih di Kota Bharu...

Sempatlah 'melawat' Pasar Siti Khadijah, Wakaf Che Yeh dan makan di Yati Ayam Percik.

Saat ini bersendirian di New Pacific, malas menyibuk dalam majlis orang! Takut nanti kehadiran kakcik hanya membuat orang jadi meluat - maklumlah, datang tidak diundang... Hehehe...

Susah nak jawab komen dan bertandang ke blog kawan-kawan dengan menggunakan skrin kecil C3 ini. Tak sabar nak balik dan menghadap En. Lenovo supaya mudah menerjah ke rumah kalian.

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum,
    Alang2 kakcik di KB, jangan lupa singgah makan di kedai cikgu, belakang pasar siti khadijah je, dalam kawasan muzium kraftangan. Mesti best dan tak rasa rugi...cer try ;)

    BalasPadam
  2. Wa'alaikummussalam Anyss. Kakcik dah pernah makan di situ dua tiga kali (sebelum ini), tapi kali ini belum berkesempatan lagi. Kalau ikut program, esok pergi ke Rantau Panjang. :)

    BalasPadam
  3. Posh... Kalau tak kawal makan, takut balik nanti dapat penyakit kencing manis je! Hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh kirim beli akok kedut tak ?

      hehe .. gurau jer ! kat sini dah ramai orang jual akok.

      Padam
  4. salam kak cik..di kota baru ye..acik pun suka kesana..seronok..
    kak cik pandai jugak update guna hnfon..acik lansung tak pandai..

    BalasPadam
  5. Makchaq pi Kelantan tahun 2008, mesti dah banyak berubah....

    BalasPadam
  6. kakcik...borong apa kat pasar ct khadijah...
    saya akan balik kelantan 1/6...sayangnya takleh jumpa kakcik...

    BalasPadam
  7. wah byk ker mborong kt sna...last QH pegi kelantan thn 2004 kot...perghhh lma sgt dh tu kan...mesti byk dh perubahan kt sna...

    BalasPadam
  8. seronoknyer .... sy dh lm x g kota bhru..

    BalasPadam
  9. Salam sejahtera KC

    Saya memang suka sgt KB. Suami saya org sana!

    BalasPadam
  10. Seronoknya kakcik gi sana...saya bln 2 ari tu baru gi sana...

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Cik

    sesekali guna yg kecil C3 tu...baru ada nikmat pakai Lenovo

    BalasPadam
  12. Kakcik beli tudung bawal tau, mangga, kacang gajus, kepok ikan yg kalau goreng jd beso tu....
    KB Mall, Mydin, Rantau.....hujan tak sana?

    Kakcik, kecik pun tkpe asal nmpk wajah blog kita dah puas hati.

    BalasPadam
  13. Pasar Siti Khadijah, Wakaf Che Yeh...wah !!!!

    hari tu anak gi sana, menceritakan akan kehebatan tempat itu...dah lama tak pergi, teringin nak ke sana juga..

    BalasPadam
  14. Kakcik.. seronoknya online dari bilik kan.. sempat juga update blog walau dari skrin kecik. hehe. Sy dh lama tk ke KB taktau bagaimana wajah2 di sana. hmm

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.