Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Mei 2012

Jadual seorang Pembantu Peribadi...

...untuk hujung bulan ini dan awal bulan depan :


Gambar dari : http://www.ifanjayadi1980.wordpress.com/


24/05/2012 - 27/05/2012 : ke Kota Bharu, Kelantan

31/05/2012 - 01/06/2012 : ke Alor Setar, Kedah

04/06/2012 - 05/06/2012 : ke Kota Kinabalu, Sabah

Semoga segalanya dipermudahkan oleh Allah SWT dan tetap dalam perlindunganNya walau di mana berada.

Tempat seorang pembantu peribadi isteri adalah di sisi ketua suami, kan? :)

19 ulasan:

  1. nak ke alor setar ke? jgn lupa roger2 sy :)

    BalasPadam
  2. kalau mcm ni mmg bestttttt sesangat jd 'setiausaha'suami kan mak....tp kebanyakkannya kena tinggal...hihi

    BalasPadam
  3. memang lah kalo jadik PA
    sokmo bz - kena sentiasa ada di sisi bos...
    tambahan jadik PA suami... lagi mesti sentiasa ada disisi

    BalasPadam
  4. btul tu.. tempat isteri adalah disisi suami..

    p.s: nak jln2 pun cuti keje pun dah tinggal separuh.. alahai..

    BalasPadam
  5. wahh..busy bee..

    anyway sememangnya begitu lah kan..

    BalasPadam
  6. Salam my lovely KakCikS:)

    Aduhaiii...
    bzz memanjang nihh..
    tapi kan..
    best kan leh jalan2...;)

    BalasPadam
  7. jadual yang pack.. moga selamat pergi dan balik..

    psstt: agak2 boleh tak order FM.. hehehe..

    BalasPadam
  8. padatnya kak chik, seronok gak dapat ikut suami sekali. Siapa yang PA ni? kak chik atau suami,konpius dah cik ina : )

    BalasPadam
  9. amin..
    sentiasa doakan y baik2 bt kakcik

    kak.. kenapa list tu tiada di JOHOR>

    BalasPadam
  10. isteri solehaa...

    kerja satu ofis ker?

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Cik

    untung hubby...ada PA yg amat ambil berat
    teruskan tugas anda

    BalasPadam
  12. Wah.. padatnya jadual.. letih jugak ni, walaupun best dapat jalan2

    BalasPadam
  13. Salam Kakcik,
    Kolay Gelsin...semoga dipermudahkan, kata orang Turki!

    BalasPadam
  14. Jauh berjalan luas pandangan kankakcik :D

    BalasPadam
  15. sambil membantu sambil melancong.. best..

    BalasPadam
  16. Kakcik nak ke kota bharu?????

    Rasa teruja nak jumpa kakcik.....

    BalasPadam
  17. Tak dan jumpa di alor setar. RM 2/ pax bus kangar ke shahab perdana

    Bas maraliner

    Cuma penat jalan kaki sikit ke jalan besar kepala batas

    Kiri ke as & kanan p perlis (view from airport)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com