Kawan-kawan kakcik

Isnin, 23 April 2012

Sekali lagi, kakcik ingin sangat hendak tahu...

Catatan yang diterbitkan pada 30/11/2010 ini masih lagi
dibuka sehingga hari ini.

Walaupun paparan sepanjang masa tidak sampai 1000,
tapi ia masih dibuka setiap hari.

Buktinya, untuk tarikh hari ini (23/04/2012) ia telah dibuka sebanyak
11 kali (sehingga jam 10.15 pagi)

Siapakah yang agaknya rajin sangat menjadikan catatan itu sebagai renungan harian (agaknyalah... perasannya kakcik, kan?), ya?


18 ulasan:

  1. mungkin ada yang menarik tu yang dia sentiasa nak baca kot..

    BalasPadam
  2. kekadang entri tu sangkut dengan google search~mungkin sebab ramai orang google perbezaan helang dengan memerang~cuba mak selak kat traffic source~

    BalasPadam
  3. ella setuju dgn komen Bujal X, kakcik.

    BalasPadam
  4. Kakcik, tuhlah yg dinamekan SEO. Hahahahah - merujuk pd komen Bujal.

    BalasPadam
  5. haah.. entah salah seorangnya adalah kita kot! hehehe.. ;)

    BalasPadam
  6. hebat la kak cik...entry menarik dh tentu menarik ramai pembaca kan...

    BalasPadam
  7. dorang memang tengah cari perbezaan helang dan memerang kot kakcik? hehe. tapi saya suka sebab bahasanya sangat indah

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Cik

    ada yg menariknya....

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak Cik

    Ramai peminat Kak Cik ye!!!

    BalasPadam
  10. Salam kak cik....
    Fuuuhh..... penulisan yang hebat tu..
    Keyword yang mengena...selalu akan sangkut pada search engine google.....

    BalasPadam
  11. 11kali tu.. baiklah selawat Nabi S.A.W. 11kali & bacakan surah Yasin.. ade juge pekdahnye kan Kakcik kannn..

    BalasPadam
  12. ada orang baca kata2 ni..
    sebab ia nya mempunyai banyak makna yang tersirat..
    terima kasih kakcik atas perkongsian ini
    TERBAIKKK !!! :-)
    Pokok Manggis Depan Rumah

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.