Kawan-kawan kakcik

Rabu, 25 April 2012

Sampai bila agaknya boleh buat catatan melalui C3 ini?...

Bila guna reka bentuk baru blogspot, kakcik jadi tak tahu nak buat catatan melalui telefon bimbit cokia ini. Sedangkan guna reka bentuk lama ini pun, susah rasanya.

Walaupun blog kakcik ini bukan penting pada orang lain, tapi bila sehari tak buat catatan, kakcik rasa kasihan pula pada blog ini. Entah apa-apa saja, kan?

14 ulasan:

  1. betul tu kakchik.bila takde buat catatan dekat blog rasa lain macam je.dah macam satu kemestian je....

    BalasPadam
  2. saya pulak sekarang ni, tulis-tulis berenti, tulis-tulis berenti, ada jer "ganggguan" heheeh...

    BalasPadam
  3. As Salam
    ya la. Yang baru ni pening la. kena belajar balik

    BalasPadam
  4. kak chik cik ina pun pening kepala ngan blogspot yang baru ni , dulu cik ina guna yang lama punya. hari ni terkial-kial nak update blog.

    BalasPadam
  5. saya lak... blogspot tak bersalah cuma kebelakangan ini dah kurang nak menaip serta BW

    BalasPadam
  6. takpe kakcik..yang penting kita kena sentiasa belajar benda baru..baru rasa mencabarkan..biasa la tu, benda yg baru susah nak serasi dgn kita lagi kan..

    BalasPadam
  7. kak cik..acik pun pening tengok..blogspot baru rupanya..puas pulak tercari2

    BalasPadam
  8. saya pun blur ngan semua nie adehhhh

    BalasPadam
  9. Salam kakcik;

    Usah tersendu... usah biarkan diri di jeling... kerana habib jewel... hahahaha...

    Insyallah... tahun depan jika di izinkan Allah untuk saya beroksigen lagi dan nombor telefon kakcik masih dalam simpanan saya, akan saya rekomenkan tajaan ke Tanah Suci kepada Datuk yang saya maksudkan. Tahun ini saja termasuk rombongan yang kakcik baca dalam blog saya tu dan campur lagi 10 orang dari Bahagian Kepong totalnya 494 orang. Itu yang dimaklumkan pada saya siang tadi... hahaha... (maaf.., ada yg saya ceritakan dlm blog ada juga yg saya simpan, demi menjaga nama baik Datuk tu..)

    Kakcik panjatkan doa semoga dibukakan rezeki itu buat kakcik dan suami... insyallah.

    Bagi saya pula, selama 2 minggu di Tanah Haram, alhamdulillah... langsung tak teringat nak update blog, cuma membaca blog kawan2 jer.. melalui hp.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Isa...

      tu baru minta barang kemas HJ dah kena jeling , kalau kakcik minta cincin RM24j, mahu kena lempar ke dinding! hehehe...

      Padam
  10. As salam Kakcik,

    Slow2 lah kakcik, nak buek camno! hikhik... Saya pun pening gak tp buat2 terra jelah...hehehe :)))

    BalasPadam
  11. Benda baru mula2 mmg susah sikit...saya pun pening jugak bila nengoknya tuu...
    Tak pe nnt ok la tuu...

    BalasPadam
  12. Nurul setting blk pki interface yg lama....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.