Kawan-kawan kakcik

Rabu, 4 April 2012

RTK - Bukan untuk perokok...




22 ulasan:

  1. wahhh..company mana ni kakcik yg siap ada requirement macam tu? food industry?

    BalasPadam
  2. sebab orang merokok selalu "take 5" untuk merokok~~keh keh~

    BalasPadam
  3. hahahahahha bagusnya..nk jaga alam sekitar gaknya ;)

    BalasPadam
  4. Ha... dah ada sykt meletak syarat itu sekarang ye...

    BalasPadam
  5. bagus juga siap cakap awal2 hihi

    BalasPadam
  6. fuh mmg sepatutnya macam ni kan mak? sokong sgt.awat la perokok tegar ni payah sgt nk berenti? pening kepala..

    BalasPadam
  7. patutnya semua syarikat ada rules yg macam ni kan.. saya sokong sgt.. skrg ni pun tgh sesak nafas sbb ada org sedang merokok kat tangga pejabat.. tak patut betul..

    BalasPadam
  8. Terus terang gitu... Senang keje ... :)

    BalasPadam
  9. Huih..ada jugak ye...memang baguih pun...

    BalasPadam
  10. Bagusnya ada requirement mcm nih...saya sokong.

    BalasPadam
  11. memang patut gini, tapi ada jugak yang tak faham arahan kan kak?

    BalasPadam
  12. sy harap sgt keluar undang-undang tak dibenarkan merokok di tempat awam..kalau nk rokok kena masuk bilik khas..biar diaorang sedut asap sesama diaorang..


    sakit hati tau terutamanya kalau diaorang merokok dalam restoran


    rs nak lempang!

    BalasPadam
  13. padan ngan muka perokok..bagus jugak.. kempen2 taknak merokok tak jalan sangat..buat macam ni ramai lah yang terpaksa berenti merokok...

    BalasPadam
  14. mesti best environment kt situ kan...nyaman tnpa asap rokok..company mana la ni kan...bagus btul...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.