Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 13 April 2012

Masih di wad 204...

Catatan ringkas sahaja. Susah betul buat catatan guna telefon bimbit ini.

Terima kasih pada semua yang mendoakan. Kakcik kena serangan sinus lagi. Sakitnya di bahagian kepala Allah sahaja yang tahu.

InsyaAllah, dengan izinNya kita berbicara lagi nanti, ya. Doakanlah. Terima kasih. Sayang anda semua.

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. anggaplah penyakit itu sebagai penebus dosa2 kecil kita.

      semalam saya ada baca entri kakcik, tapi kotak komen tak terbuka ... hari ini mudah pulak.

      semoga segera sembuh.

      kalau guna henfon memang sulit sikit .. tapi buatlah entri pendek2.

      Padam
  2. Assalam...kakcik kena sinus rupanya. Sabar ye kakcik, dugaan tu dan zana faham macamana rasanya.

    BalasPadam
  3. salam kakcik
    semoga cepat sembuh ye

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kakcik..
    Moga cepat sembuh ya...

    BalasPadam
  5. Semoga allah beri kesabaran dan kesembuhan pada kak cik..insyaallah amin..

    BalasPadam
  6. kakcik rehat tau, jangan duk pikir pasal mende lain, makan obat tau hehehehe

    BalasPadam
  7. hrp2 kakcik byk bawa berehat yer...moga cepat sembuh...;)

    BalasPadam
  8. Kakak terus terbayang macam anak kakak kena bulan lepas. Kakcik kena operation juga ke? Ya-Allah... moga diberi kekuatan dan kesembuhan segera ye Kakcik...

    BalasPadam
  9. aduh msti seksa rasanyer ye kak.... moga kakcik cpt dpt kuar ward yek...

    BalasPadam
  10. Semoga kakcik cepat semboh. InsyaAllah,

    BalasPadam
  11. Salam kakcik.....moga cepat sembuh ya? Bersabar bnyk2..jgn mngelat dr makan ubat.. Ya...:)
    Take care..rest tau

    BalasPadam
  12. semoga cepat sembuh kak cik .....

    BalasPadam
  13. semoga cepat sembuh dan dapat keluar wad secepat mungkin ye...amin

    BalasPadam
  14. Mujur juga kakcik ada hp yg bijak. Kalau tidak, boring juga kat wad tu kan
    Semoga Allah meringankan sakit kakcik.. Aminn

    BalasPadam
  15. As salam Kak Cik

    banyak-banyakkan bersabar ...

    BalasPadam
  16. semoga kak cik cepat sembuh dah tabah hadapi dugaannya...

    BalasPadam
  17. cepat semboh kakcik

    jangan asyik pk blog jek
    tido lagi baik..hihi

    BalasPadam
  18. kakcik sakit apa? banyak bersabar ye....

    BalasPadam
  19. smg kakcik beransur sembuh ye... salam kenal dr blog unkel gedek

    err, sinus tu apa kak?

    BalasPadam
  20. Kakcik, sy yakin Kakcik kuat smngt orgnye! Caiyok!

    BalasPadam
  21. sabarlah yea kak, semoga cepat baik dan cepat kuar wad...

    jaga diri :)

    BalasPadam
  22. semoga kak cik segera sembuh....

    BalasPadam
  23. semoga cepat sembuh ye kakcik....rasa nak peluk ciumm.. huu..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com