Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 20 April 2012

Kakcik tak pernah suruh ajar anak jadi kurang ajar tau...

Eh! ada ke kakcik tuduh guru tidak jujur dengan duit? :(

29 ulasan:

  1. aduhai, jadi keywords pulak.
    takpe kakcik, bercutilah dengan aman dan tenang ye

    BalasPadam
  2. ada masa intai gak keyword ni
    macam ada ;)

    BalasPadam
  3. nape ni kakcik?
    mcm ada selisih faham je ni..

    BalasPadam
  4. heheheh,. biasalah ada jer google ttg masalah remaja era kini...
    sikit2 kn kat rumah kita.. heheh

    BalasPadam
  5. dana lg lah tak penah pun tgk kt blog dana nyer...huhuihui

    BalasPadam
  6. hahahahhaha sape le dok google tu hehehhe kdg2 mgarut2 mmg kuar ;)

    BalasPadam
  7. laa... macam-macam kuar... camnala lah link gitu pulak.. is jarang-jarang check.. ada ke takde tah orang search apa2 relate ke blog is.. haih (T___T)

    BalasPadam
  8. dah cek... la banyak pulak search resepi... (^___^) ada jugak orang search resepi kat blog is yang xpandai masak ni.. keh3 (^__^)

    BalasPadam
  9. hehe..sbb kak cik kan penah citer psl kes guru lps tu kat entri lain ada citer psl x jujur..lps tu kat entri lain ada psl duit sbb tula muncul keyword camtu kot..pd firasat syla hehe

    BalasPadam
  10. hehehe....macam macam tajuk di cari kan? ;p

    BalasPadam
  11. kdg2 mmg camtu kak .. entah apa2 keyword melekat kat bog kita, kan.

    BalasPadam
  12. tulah kakchik...blog lea sampai katil siti nurhaliza pun keluar...tergelak sorang dibuatnya kakchik

    BalasPadam
  13. salam kakcik..keywords macam2 kuar ye..

    BalasPadam
  14. hehe....macam2 yang keluar kan...lawak pun ada.
    saya pun dah lama tak belek2 keywords..harus buat entry jugak lepas ni.

    BalasPadam
  15. kadang2 keyword tak disangka sangka sangkut kan.. hehe..dah sembuh dari pening kepala ke kakcik..

    BalasPadam
  16. ...mungkin depa nk cari ilmu/info dari website kakcik kot !

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum Kak Cik

    mencari info drp orang ramai tu.....

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Kak Cik,

    Macam2 lah kan Kak Cik...

    BalasPadam
  19. makchaq semua baca, tak search..

    BalasPadam
  20. Salam Kakcik. Janganla sedih. Saya pulak, ada orang cari "jamu makan setan" pun boleh sampai blog saya. Merepek sungguh. Tak pernahnya saya jamu makan setan atau tulis pasal tu kat blog saya. Sabaq naa.

    BalasPadam
  21. As salam Kakcik,

    Peliknye search engine ni..hiks.. mcm mana boleh jd mcm tu...rs geli hati pun ade... Sabar ye kakcik~

    BalasPadam
  22. waka...waka.....depa nak buat kertas kerja kot....tu yang serch sana sini......

    BalasPadam
  23. sala kak cik..maca2 yang keluar kan.pepandai je dia orang ni

    BalasPadam
  24. Salam..

    Aiik ! ade kesilapan teknikal kot.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.