Kawan-kawan kakcik

Selasa, 10 April 2012

Bukan ada rusuhan...

... cuma kawalan keselamatan untuk kontena yang membawa wang ke Bank Negara ...



Hari ini akan menghadiri kursus seharian.  Mudah-mudahan dapat sedikit ilmu bukan hanya mengantuk dan lesu. :)


15 tahun lalu...





33 ulasan:

  1. tak berubah muka kakcik, tetap maintain cun dan awet muda

    BalasPadam
  2. muka mama mcm muka bangchik skang=)
    comel =)

    BalasPadam
  3. Salam Kakcik,

    Tak banyak berubah...maintain..hihihihihi

    BalasPadam
  4. Dulu kecik sikit muka kakcik... baru perasan bangcik ikut muka kakcik - betul kata cheqna... adik muka ayah dia.

    BalasPadam
  5. sesak sebab perarakan dan sesak kerana yang sibuk perlahankan kenderaan sbb nak tengok..

    BalasPadam
  6. kalo van bawak duit ke bank ada dekat2, mau saya pi jauh2 sbb takut ada perompak.. hehe..

    BalasPadam
  7. kontena? agknya berapa billion kontena tu bawak duit ye mak? perompak pun takut nak rompak agknya...duit byk sgt..hihi

    BalasPadam
  8. macam same je kakcik dahulu dan sekarang.. =)

    BalasPadam
  9. moga kakcik terus dirahmati, sihat dan ceria kerana kedewasaan seseorang tidak diukur dr usia..

    BalasPadam
  10. memang macam samajer 15 tahun sudah... awet mudakan...

    BalasPadam
  11. Selamat berkutsus ye kak Cik maintain gitu

    BalasPadam
  12. kakcik muka maintain je...heheheee

    BalasPadam
  13. 15 tahun skrg akk tetap nampak mudee ;) ....

    BalasPadam
  14. 15 tahun dulu...still tak berubah Kak Chik..

    BalasPadam
  15. selamat menimba ilmu lagi kak cik.. wah.. 15 tahun berlalu, kak cik masih kelihatan sama.. awet muda betul.. Alhamdulillah..

    BalasPadam
  16. Moga mendapat manafaat dari kursus yg dihadiri tu.. Gambar kakcik tak berubah laa..dari 15 tahun lepas..maintain jerk..

    BalasPadam
  17. maklum duit ribu mau juta2 nk msk bank negara itu yg kene kawal beria2...
    selamat berkursus yek kakcik... kalu ngantuk mkn gle2

    heheeh msh mantain lg skrg ngn dulu takde beza sgt

    BalasPadam
  18. Selamat berkursus kakcik, maintain je kakcik spi skrg sama je tu...

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum kakcik..

    Saya dah jadi itik pulang mlm dah ni..

    Moga ceria selalu.

    BalasPadam
  20. Aslkm

    Macammana kursus hari ini? Moga makin bertambah ilmu di dada.

    BalasPadam
  21. Wahhhh...satu konetna tu kak.....parking dopan ghumah ...pehhh...ahakz

    BalasPadam
  22. kak chik muka tak berubahkan. kursus ni kadang -kadang wat mata ngantuk, tengok jenis kursus : )

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.