Kawan-kawan kakcik

Ahad, 18 Mac 2012

Hari ini saya tiada ilham lagi...

...tapi disebabkan saya tertarik dengan apa yang disenaraikan oleh Tuan Haji Al-Lavendari di catatan beliau yang ini, maka saya naikkan juga catatan ringkas dengan gambar yang tiada apa-apa makna ini...

Walaupun berdiri kaku dan kelihatan berserabut, tiang ini amat besar kegunaannya.



15 ulasan:

  1. ramai penumpang tiang tu nampaknya .. kalau tiang tu rebah nanti, penumpang pun ikut rebah juga.

    terima kerana sudi link kat blog saya. nanti bila kakcik dah ada ilham, bolehlah menyumbangkan idea.

    BalasPadam
  2. Kat rumah IM ni, ada tiang yang sepatutnya bercahaya, tapi kelam sejak sekian lama.

    Sepatutnya cahaya itu menjadi penerang simpang 3...

    BalasPadam
  3. oh kalau ini tak ada byk kerja tak jalan kakcik =)

    BalasPadam
  4. Sama jugak tak ada ape nk citer, baru je selesai memasak... Cuaca mcm mendung jer harap2 panas la sbb baju byk kat ampaian tuu..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kakcik...

    kadang2 yang buruk, hodoh, berserabut yang tak dipandang org..itulah yg paling besar jasanya....:)

    BalasPadam
  6. salam singgah di petang hari (^___^)

    BalasPadam
  7. tanpa elektrik blogger tak keruan...hehe

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Cik

    walaupun kaku...tapi memberi ilham kpd kak cik

    BalasPadam
  9. cheqna bukan tak de ilham ma
    tapi keje banyak sangat...
    dah petang ni pun still banyak lagi mende kena buat tapi cheqna dah tak leh fokus so rileks2 dulu

    BalasPadam
  10. ye kak
    besar khidmat dan kegunaan tiang nie ;)

    BalasPadam
  11. baca entry uncle Lavendari.. hati terus melonjat2 mau berblog lagi..
    yesss

    kakcik.. apa lagi..esok bt entry khas tau... balas balik.. hehe

    BalasPadam
  12. tiang kat rumah zai kekadang bercahaya kekadang idak...huhuhu

    BalasPadam
  13. ilham dan tiang elektrik...mmm...

    BalasPadam
  14. entri saya pun dari draft lama...
    ilham tandus!

    BalasPadam
  15. betul. banyak jasa nya tiang tu. bukan sebarang tiang..sekali 'tumbang'...gelap lah seisi alam.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.