Kawan-kawan kakcik

Selasa, 7 Februari 2012

Dua lelaki sepet...

Mata siapa lebih sepet?

26 ulasan:

  1. sepet ke tak sepet merekalah segala2nya bagi mama kan??
    moga bahagia sokmo2 ma =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cheqna... terima kasih keran mendoakan. :)

      Padam
  2. si mata tulah yang lebih sepet...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Q...

      hehehe... mata siapa yang lebih sepet? Nanti kakcik betulkan soalan... :)

      Padam
  3. Hehehehe..
    Kakcik nih.. Kakcik rasa mata sape?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakya...

      anak tu mewarisi kesepetan bapanya kot. :)

      Padam
  4. Rasa2 kena add sorang lagi. Si emak. He he sorry. Pasangan ideal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ariff...

      maknya pun lebih kurang juga. :)

      Padam
  5. Alahai, manjanya dia.....sepet pun sepetlah janji sayang! Hiks!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fara...

      sepet pun pandangannya luas juga... hehehe...

      Padam
  6. sepet tu menawan kalbu kak chik.muka anak ngan ayah lebih kurang sama : )

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Ina...

      agaknya itu yang dikatakan 'ke mana tumpahnya kuah'... hehehe...

      Padam
  7. Salam KakCik,

    Sepet pun sepetlah... janji comel kan...hehehe...

    Ni suami & anak k.cik ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Marya...

      iya, suami dan anak bongsu kakcik. :)

      Padam
  8. Dua2 sepet tapi dua2 tu insan yg sangat special dalam hidup kakcik kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ida...

      mereka adalah anugerah Allah buat kakcik. :)

      Padam
  9. mata sepet2 nih selalunya org jawa.. hehe.. betul ke..??? kih..kih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mama maman...

      mungkin adalah keturunannya tu... :)

      Padam
  10. Mata2 itulah yang merenung Kakcik dengan penuh kasih sayang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dinas...

      InsyaAllah kakcik juga merenung mereka dengan kasih :)

      Padam
  11. Balasan
    1. AzeedA...

      bila tengok gambo tu memang apaknya lebih terserlah kesepetannya. :)

      Padam
  12. bangchik...peace, kakcik!! hahhahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayu...

      bangcik mana ada dalam itu gambar... :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.