Kawan-kawan kakcik

Ahad, 12 Februari 2012

Cek dan kek...

Eh... bila nak dapat yang dalam petak merah tu?  Mimpi sajalah...

Bangcik masih belum jemu membuat kek.  Ini yang dia buat semalam.

25 ulasan:

  1. rajin bang chik buat kek kak chik ye....

    BalasPadam
  2. saya tak penah dapat cek dari hsbc tu. heheh.

    *

    bangchik ni mmg rajin mengalahkan saya la. dah 3 hari saya bercita2 nak buat muffins utk brekpes kononnye, tapi tup tup kek bangchik jugak yang siap dulu. hahaha malu ai!

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat check..waaa, malu la ngan bangchik ni, hantar batu pahat satu boleh?

    BalasPadam
  4. Tahniah.

    Tak jemu buat ok. Jangan tak jemu makan. hehe

    BalasPadam
  5. Bangchik buat kek? Untung la kakchik.......

    BalasPadam
  6. terer ekk bangchik buat kek.
    bestnye akak dah dpt cek. sy pun insyaallah nak cash out jugaklak

    BalasPadam
  7. bila bangchik nak kongsi resepi....

    BalasPadam
  8. janji ado gak dpt dr cik nufnang tuh..:)

    nmpk sedap je kek tuh.. minta sikit.. hahaha

    BalasPadam
  9. Amaun Akak lebih byk Dari Aju huhuhu

    BalasPadam
  10. kalau kakcik nak cek lebih banyak dari itu pun saya boleh bagi .. tapi cek sahajalah. hehe

    BalasPadam
  11. Salam kakcik,

    Wah bestnya dpt cek... kek tu look yummy... alahai, rs nak mkn kek coklat jgk lah :)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum kak cik

    kek tu untuk hari jadi ayah dia ke...

    BalasPadam
  13. Sejak oven lama lingkup, saya tak beli oven baru sebab kalau ada, asyik kena kerah buat kek..saya malaih, kehkeh!

    Bangcik, mintak sikit kek tu :)

    BalasPadam
  14. Salam,
    Nanti nak buat special request dgn bangcik ... cheese cake ... ini favourite LF

    BalasPadam
  15. gedek kena balajar buat kek dari bang chik : ) nuffnang ke kak chik?

    BalasPadam
  16. tahniah bangcik... sebab rajin buat kek. k.cyana pun tk pernah buat sendiri. hehe. mak dapat cek tu boleh la beli brg kek utk bangcik. hehe

    BalasPadam
  17. bagusnya dapat anak bujang yg sangat-sangat rajin di dapur.. goyang kaki nampaknya kakcik sambil bersandar di sofa empuk hehehe..

    BalasPadam
  18. Cashout yg kebaper puluh kali neh? Hihi.. Bangcik yg rajin ngalahkan anak n mak dara..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com