Kawan-kawan kakcik

Khamis, 19 Januari 2012

Sekiranya ada kelapangan, jemputlah datang...

Ini adalah siaran ulangan :

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Kakcik sekadar ingin mewar-warkan tentang jemputan yang dibuat oleh Akuzle Ayu untuk bersarapan (sarapan bawa sendiri) sambil bersantai di rumah beliau di tarikh, masa dan tempat seperti berikut :


Tarikh : 22/01/2012

Masa : 10.00 pagi

Tempat : No: 38, Jalan Cekap 25/45
Taman Sri Muda, Seksyen 25
Shah Alam.


InsyaAllah, sebagai tuan rumah yang budiman lagi peramah, Ayu akan menyediakan kuey teow kerang, buah-buahan dan minuman.



22 ulasan:

  1. Thanks Kakcik.
    Azie mungkin singgah juga sekejap sebelum ke Jinjang dan balik Kuala Pilah.


    *psttt... dah tukar setting comment?

    BalasPadam
  2. SALAM,
    INSYAALLAH, LF DAN ISTERI DATANG . ACU MUNGKIN IKUT SAMA

    BalasPadam
  3. Azie...

    kena tukar setting balik, sebab ada yang susah nak 'masuk'... :)

    Kakcik belum pasti dapat pergi. Azie datang dengan keluarga ke?

    BalasPadam
  4. W/salam Dato'...

    oooo... pergi satu kereta dengan Acu ya? :)

    BalasPadam
  5. Salam,

    Maaf, Akak tak dapat pergi sebab menantu & cucu datang dari Melaka.

    BalasPadam
  6. Adeh, maaf sekali lagi la kakcik, cuti panjang CNY ni Kakya nak jengah kampung halaman..

    BalasPadam
  7. Salam,

    SElamat menjamu selera dan berukhuwah!

    BalasPadam
  8. saya insyaallah sebab dah dekat dgn rumah saya tuu...

    BalasPadam
  9. seronoknya nk berkumpul lagi..teringin jugak tp tarikh tu kami balik ke rumah mak...

    semoga semua berjalan lancar =) Amin..

    BalasPadam
  10. baru dapat masuk sini.. sblm ni asyik tak lepas aje.. semoga perjumpaan yg dirancang berjalan lancar..

    BalasPadam
  11. tak daqpat datang~~saya kat perak time tu~~

    BalasPadam
  12. saya tak pasti dapat pegi atau tak. mungkin boleh singgah sekejap. tapi kalu kompem boleh berlama-lama saya akan bawak adik. heheh~

    BalasPadam
  13. Sekali lagiAina pun ulang tayang jugak. Tak dapat join kerana 21hb balik ke perlis selama seminggu.

    BalasPadam
  14. akhir nye...dapat juga acu komen
    layout sebelum nie yg kakcik tukar tak meng"izin"kan acu utk komen..huhuhu

    BalasPadam
  15. Takde rezeki sy kali nie nak ke sane.

    =(

    BalasPadam
  16. Teringin juga, tapi saya tak kenal sapa2 lagi kecuali LF!Malu pulak.

    BalasPadam
  17. sebenarnya kaklong bukan tak nak join..tapi kaklong ni penyegaan..
    heheheh!

    BalasPadam
  18. Mama Ju / Kaklong...

    kalau tak datang, macam mana nak kenal. :)

    BalasPadam
  19. seronoknya gather-gather kakcik..
    semoga semuanya berjalan lancar ya..:)

    BalasPadam
  20. Semakin meriah dunia blogger sekarang ni... yang jauh semakin dekat, yang dekat semakin serasi..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.