Kawan-kawan kakcik

Ahad, 22 Januari 2012

Sarapan bersama blogger = 22/01/2012...

Tengok gambar dulu, cerita nanti kemudian...
Diterima sewaktu acara sedang berjalan

Hasil karya Ros Variasi Rumahku Syurgaku

Hasil karya Dato' LF

Hasil karya Azieazah

Hasil karya SUAMI Akuzle Ayu



Hasil karya Pn. Liza Mahmood
Tak pasti hasil karya siapa, tapi kek itu hasil karya adik perempuanku

16 ulasan:

  1. Meriahnya.. Masing2 nampak sangat ceria dan gembira sekali.

    Sedapnya melihat juadah enak yang terhidang..

    BalasPadam
  2. kakcik sedapnya lah kek coklah tu? sapa yang buat? kak ati masrif ke? terliur nengoknya..

    BalasPadam
  3. ya...meriah nampaknya, tahniah korang berukhuwah di sana.

    BalasPadam
  4. SALAM,
    TAKE CARE KAKCIK. NAMPAK LETIH TADI. SALAM KPD ABANG.

    BalasPadam
  5. Sallam kakcik,

    Bilalah saya nak dapat ikut serta ni..

    BalasPadam
  6. Salam kc

    Bestnya.Lepas ni tunjuk tuan pulak!

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Cik

    Alhamdulillah....meriah

    BalasPadam
  8. sentiasa menanti entry berkaitan pertemuan y dirancang.. tahniah semua

    BalasPadam
  9. Salam Kakcik,

    Seronoknye bloggers berkumpul mcm ni ye... :)

    BalasPadam
  10. ala...meriahnya...

    kalau saya pegi mesti segan sebab saya tak sempat buat pape pun. nasib baik tak dapat pegi.

    sejak jadi 'mama' ni saya kene ulang2 alik ke rumah adik di selayang. maaf ye mak. harap2 next gathering saya boleh join. :)

    BalasPadam
  11. ambuih! besonyer urup utk suami sy tuh... sungguh hepi tgk kakcik mai semlm. sungguh x kusangka. itulah sbb ae den g melompat2 mcm hantu cina kt depan pintu tuh...ahahahha

    BalasPadam
  12. emm...rasa sangat ukhuwah tu... mesra bak dah lama hidup bersama.

    doa moga jalinan saliturahim ni terus mewangi dan diberkati Allah.

    BalasPadam
  13. Best dpt jumpa Kakcik.
    Lps dengo kisah Abg Long terus beberapa kali saya tersasul memanggil Kakcik sbg Kaklong, sampai kena tegur Kaklong mana pulak ni...? theheheeeee...

    Seronok mendengo khabo gembira drp Kakcik. Semoga semuanya dipermudahkan, InsyaAllah.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.