Kawan-kawan kakcik

Ahad, 8 Januari 2012

Makan-makan di Moon's Kitchen lagi...

Marilah singgah, saya yakin anda akan berpuas hati.

Besarnya udang kara ini.  Kulitnya boleh dimakan tak?

Laicikang panas.  Tak elok minum ais di musin kering ini.

Iman ni memang tak pandai nak duduk diam. Tapikan, makan-makan kali ini Mummy Iman yang belanja tau. 

Spaghetti Bolognaise yang 'dipersembahkan' ala rancangan MasterChef.

Chicken Chop.


English Sirloin Steak.

Beef Steak.

Along dengan Grilled Salmonnya.  Di belakang tu, perlawanan bolasepak sedang ditayangkan. Aku bukan penyokong orang yang curang...hehehe...

RM79.90?  Kalau orang nak belanja, mungkin aku tak tolak. :)

20 ulasan:

  1. Salam,
    Jagung tu suka ... tapi pagi ini xde jagung.

    BalasPadam
  2. kak chik freshnya, mana ni?.lobster tak delah mahal sangat, masak buh cheese sedapnya. terliur cik ina pagi ni : )

    BalasPadam
  3. Sedapnya mkn2!!! Ktner ni kakcik? Msti mahal kan total semua

    BalasPadam
  4. Cheqna...

    tambah best sebab tak perlu keluar duit - makan je. :)

    BalasPadam
  5. W/salam Dato'...

    semalam saya hantar anak balik ke Banting, tak teringat pulak nak beli jagung. :(

    BalasPadam
  6. Cik Ina...

    dekat je dengan rumah kakcik. Di Pandan Indah. :)

    BalasPadam
  7. Aju...

    di Pandan Indah. Semua sekali semalam, lebihkurang RM140.00...

    Taklah mahal sangat.

    BalasPadam
  8. dakam yang banyak2 tu, ikan salmon yg saya terlioq ..

    BalasPadam
  9. bestnye tengok udang tu....mesti sedapkan makanan kat situ

    BalasPadam
  10. semuanya mengoda rasa hehe..tapi tengok tang udang sampai 79rm tu,,takut.huhu

    BalasPadam
  11. Hi kakcik.

    Pepagi kakcik dah buat saya terasa lapar ni... :)
    Semua nampak sedap, mesti sedapkan?

    BalasPadam
  12. Salam kakcik

    Wahhh...bestnya berjimba2an bersama keluarga...Lai chi kang itu buat kita tergoda

    BalasPadam
  13. Waaa menariknya. Kedai tu kat mana kak cik.

    Ada masa singgah la blog baru saya sbb blog yg lama tu dah kena removed...

    BalasPadam
  14. Salam Kakcik,

    Idok tangkap udong besor tuh?

    BalasPadam
  15. oh mak ai..mahalnya lobster..boleh bela ni buat biznes..ekeke

    BalasPadam
  16. ummp sedapnyer kak...terliur nengok udang beso tu

    BalasPadam
  17. wah!.. makanan menarik2... adeh lapaq

    BalasPadam
  18. wah3... btui tuh. kalo sendiri belanja lom tentu mai sini...ahhahaah

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.