Kawan-kawan kakcik

Rabu, 21 Disember 2011

RTK - Mudim...



42 ulasan:

  1. tok mudim dah buka bisnes kicap lak..hehee.. =}

    BalasPadam
  2. pasni susah la bdk2 nak berkhatan sbb tok mudim dah ada bisnes lain

    BalasPadam
  3. sure lah bebudak tenguk kecut perut..

    BalasPadam
  4. skrg ramai bsunat kat klinik...cian tok mudim terpaksa bukak bisnes kicap pulak... =)

    BalasPadam
  5. agaknya cepat sembuh kalau disiram dengan kicap ini !

    BalasPadam
  6. budak2 musti fobia tgk jenama ni kt botol kicap tu hehehe

    amacam taste dia sis? tak pernah jumpa kt setia alam ni. kena carik ni.

    BalasPadam
  7. Salam KakCik...best ke kicap ni?? nak cubalah mcm ni..ahaks.. :-)
    anyway nice info...

    BTW we already follow your blog, don't forget to follow our blog too...TQ :-)

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Ella...

    dah ramai mak bapak bawa anak ke klinik, mudim dah merajuk. :)

    BalasPadam
  9. Ida...

    kena gelak lagi ada kot. :)

    BalasPadam
  10. Ati...

    si bongsu dah disunatkan masa berusia 2 tahun. :)

    BalasPadam
  11. Munna...

    hehehe - bisnes kicap lagi untung. :)

    BalasPadam
  12. GreenJade...

    kakcik 'jumpa' kicap tu di Kedah sana dan kakcik tak merasainya pun. :)

    BalasPadam
  13. mylovelycats...

    kak tak rasa pun kicap tu. :)

    Terima kasih kerana sudi singgah dan jadi kawan blog kakcik. :)

    BalasPadam
  14. kicap istimewa tu dari tok mudim..tah macaman la rasanya..:)

    BalasPadam
  15. Salam Kakcik,

    bermacam imaginasi main dlm kepala nih!

    BalasPadam
  16. haaa ni time pcl dulu memang glamr habih..tp skrg ni mudim dah beralih arah npknya...huhu.

    BalasPadam
  17. kak cik kicap tu terkenal jugak disebelah perlis. kalau balik aina akan beli jugak sebotol dua sebagai stok tp tak seswai simpan terlalu lama.

    BalasPadam
  18. lohai terbayang si tok mudim pegang pisau dah tadi hahaha

    BalasPadam
  19. budak2 mesti takut2 tgk nama kicap ni hehe

    BalasPadam
  20. ingat kakcik nak cerita pasal tok mudim yg sunat budak2 tu...

    BalasPadam
  21. org bersunat da guna doc..sbb tu tok mudim beralih angin..

    BalasPadam
  22. Bisnes2...tok mudim pun nak kembangkan bakat... hihi

    BalasPadam
  23. patutlah bebudak now kne sunat ngan dokter. ini rerupernyer biz baru 'dier' neh...

    BalasPadam
  24. Prettywrite...

    pastinya bukan rasa darah, kan? :)

    BalasPadam
  25. W/salam Yong...

    apakah yang difikirkan itu? :)

    BalasPadam
  26. PCL...

    mudim tak tak larat nak asah pisau. :)

    BalasPadam
  27. Aina...

    mungkin kicap itu dibuat tanpa menggunakan bahan pengawet kot. :)

    BalasPadam
  28. Aju...

    anak-anak kakcik berkhatan di hospital. :)

    BalasPadam
  29. ~izan~...

    jangan2 budak2 sekarang tak tahu apa tugas seorang mudim. :)

    BalasPadam
  30. milo...

    hehehe... mudim tu dah pencen. :)

    BalasPadam
  31. KhaiRin...

    mudim bukak bisnes yang lebih besar. :)

    BalasPadam
  32. Zurae...

    zaman dah berubah dunia dah maju. :)

    BalasPadam
  33. Ayu...

    jom kita join bisnes tu, nak? :)

    BalasPadam
  34. sekarang cam jarang orang ambik mudim,banyak yg sunat kat klinik.

    BalasPadam
  35. Cik Ina...

    betul tu. Agaknya sebab itulah mudim buka bisnes kicap. :)

    BalasPadam
  36. kicap brand baru ke ni kakcik.. tak pernah jumpa pun kat supermarket..
    sedap ke? saya suka kicap jalen..

    BalasPadam
  37. Ana...

    kalau tengok kat botol tu 'Since 1987'... dah lama tu... Mungkin hanya ada di Utara Semenajung saja agaknya. :)

    BalasPadam
  38. hahaha... mesti tok mudim dapat ilham bukak bisnes kicap lepas penat menyunat bebudak...

    BalasPadam
  39. SvS...

    mujur botolnya bentuk biasa je. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com