Kawan-kawan kakcik

Khamis, 24 November 2011

Tahniah Wani...

Harapnya Wani tetap mengingati detik indah ini.  Tapi, jangan pula nanti
cuba-cuba membuat panggilan hangit kepada kami, ya? :)
Semoga terus berjaya dalam kerjayamu dan mencapai apa yang dicita-citakan selama ini.


"Penyampai Hot FM Kelantan, Shazwani atau Shaz, 26, berkata tugas yang digalas itu akan dilaksana sebaik mungkin supaya mampu menarik lebih ramai pendengar untuk mendengar radio terbabit."



26 ulasan:

  1. tercapai juga impian nya..
    tahniah wani!

    BalasPadam
  2. Pagi Sabtu ini akan berkumandang lagi suara Wani. Kita sama-sama dengar kakcik...:)

    BalasPadam
  3. Tahniah.. moga terus maju jaya.. dan jadi penyampai yang berjaya.. suatu hari nanti.. :)

    BalasPadam
  4. Saya berbangga sempat bergambar berdua dengan wani....

    (kenapa tak petak kan juga muka saya? )

    BalasPadam
  5. wah... tahniah Wani

    semoga menjadi penyampai radio yang berjaya

    BalasPadam
  6. Tahniah juga buat wani..
    mudah2an penghijrahan wani mempunyai hikmah yg terbaik buat wani dn keluarga.

    BalasPadam
  7. owh, rakan blogger juga ye?
    salam kenal.
    nak terjah blog dia la.
    :P

    BalasPadam
  8. wahhhhh tahniahhh, bestkan jadik penyampai radio ni

    BalasPadam
  9. tahniah..mmg berbakat pun wani nih..moga berjaya..

    BalasPadam
  10. hebat..blogger bakal jadi deejay hot! :D

    BalasPadam
  11. dgr surara kak wani smlm, best! mmg layak jadi dj =)

    BalasPadam
  12. tahniah wani...nanti dah glemer jgn lupa plak kat kami2 ni...betoi dak kakcik?hehehhe...mcm la kita pernah berjumpa kan....padahal dlm maya ja...

    BalasPadam
  13. Tahun depan saya jadik deejay radio stesen di Jeddah. Kakcik dengar ya...

    ~ekekekeke

    BalasPadam
  14. tenkiu so much kakcik!

    will be missing all of u....huhuuu

    pasnih tak leh gather2 lagi....sedihhhhh :((

    BalasPadam
  15. Dr Faiz...

    jangan kata dari Jeddah, dari kelate tu pun kakcik tak dapat dengar! :(

    BalasPadam
  16. jom kite dengor ramai2 sabtu ni! :D

    BalasPadam
  17. jarang dengar hot fm. lebih suka sinar dan ikim..

    BalasPadam
  18. DJ gitew...mesti glamer...tahniah!

    BalasPadam
  19. Tabik dgn WANI...! Kecik kecik ikan bilis!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com