Kawan-kawan kakcik

Ahad, 20 November 2011

Pertemuan seterusnya - Senarai terkini...



Senarai ini diambil dari blog Dato' LF :


http://matcham-matcham.blogspot.com/
 http://myniezzareena02.blogspot.com/
 http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/
 http://juneaina.blogspot.com/
 http://mommyfara.blogspot.com/
 http://azian-muhammad.blogspot.com/
http://nyanyisunyi-nyanyisunyi.blogspot.com/
 http://www.gadisbunga.com/
 http://villakejora.blogspot.com/
 http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/
 http://sekamarrindu2009.blogspot.com/
 http://cikinto.blogspot.com/
 http://ourkizuna.blogspot.com/
http://fitribintisenin.blogspot.com/
 http://tendangterajang.blogspot.com/
 http://cerita-anaa.blogspot.com/
http://hanisazla.blogspot.com/
 http://aniesandyou.blogspot.com/
http://kellazule.blogspot.com/
 http://mawaddahwahab.blogspot.com/
http://sephiasayang.blogspot.com/
 http://luahfikiran.blogspot.com/
 http://putubambu.blogspot.com/
http://kakciknurseroja.blogspot.com/
 http://afidaanuar.blogspot.com/
 http://auladjannah.blogspot.com/
 http://kamabakar.blogspot.com/
 http://aniesandyou.blogspot.com/
 http://kellazule.blogspot.com/
 http://mak3hero.blogspot.com/
 http://azieazah-aa.blogspot.com/
 http://aliffmuhammad.blogspot.com/
 http://khaiakhas.blogspot.com/
http://wanati.blogspot.com/
 http://lovelyvic.blogspot.com/
 http://ainnoraini.blogspot.com/


 
Harap-harapnya lebih ramai yang sudi hadir.  Jangan lupa untuk isi borang kehadiran agar mudah bagi Dato' LF membuat persediaan yang sepatutnya.


74 ulasan:

  1. ouh... kena isi borang ya! ok! =)

    BalasPadam
  2. Wani...

    bila kita nak ke rumah Dato'? Sebelum Wani 'balik kampung', jomlah kita pergi.

    BalasPadam
  3. Kella...

    borang kat atas tu. Untuk memudahkan Dato' buat persiapan. :)

    BalasPadam
  4. semoga sukses..
    kaklong?
    hiksss...belum terasa nak join..malu laaa...hehehhe!

    BalasPadam
  5. kaklong...

    apa sahajalah yang hendak dimalukan. Jom laaaa... :)

    BalasPadam
  6. wah rajinnya kakcik organise gathering ni

    BalasPadam
  7. Tina...

    kakcik hanya membantu Dato'LF untuk mewar-warkan tentang pertemuan ini. Kebetulan pula sejak dua hari lepas talian internet di rumah Dato' mengalami masalah. :)

    BalasPadam
  8. yeh..kita ada!! tak sabarnya..

    BalasPadam
  9. Rai...

    InsyaAllah kita jumpa di sana nanti. :)

    BalasPadam
  10. Salam kakcik, saya tak isi borang lagi.. tapi nama dah masuk, jadinya tak perlu isi ke borang tu? he..he..

    BalasPadam
  11. hehehe,kak hanis...sy pun tak isi borang lagikkk...

    kl tak de aral, mmg kami akan sampai lagik...xoxo

    BalasPadam
  12. dh ado 19 ureng.... insyaallah, ado lg tuh...

    BalasPadam
  13. Hanis...

    kena isi borang juga sebab Dato' nak buat koleksi. :)

    BalasPadam
  14. Azian...

    bawa kek kukus lagi tau. Eh! jangan lupa isi borang tu... babab kang! :)

    BalasPadam
  15. Ayu...

    dalam senarai tu belum masuk nama kakcik, Azie, Acu, Dr Hanie, Ati, Ainnoraini, Ella, MDT, Putubambu ... eh! ramai lagi lah... :)

    BalasPadam
  16. semua dijemput ke kak..hiks, buat2 tanya lak....

    BalasPadam
  17. kakcik...nanti wani calling2 kakcik ye :)

    BalasPadam
  18. Kakak tumpang lihat bila tiba masa masuk blog memasing jadi N3 kelak..

    BalasPadam
  19. Aanie...

    hehehe... sudah gaharu cendana pula, ya? Jemputlah nanti. :)

    BalasPadam
  20. Kakzakie...

    harapnya nanti lebih meriah. :)

    BalasPadam
  21. buat kat ganu la...kompem cheqna join =)

    BalasPadam
  22. adalah jeles kakcik.. masa tu saya pergi bercuti2 malaysia.. huhuhu

    BalasPadam
  23. Cheqna...

    alamak! jauhnya mama nak pergi. ;-)

    BalasPadam
  24. Aishah...

    tunggu pertemuan seterusnya pulak. :)

    BalasPadam
  25. tak berani nak isi borang sebab tarikh tersebut ada komitmen lain. terlepas lagi peluang nak mengenali rakan2 yang lain....

    BalasPadam
  26. macam biasa, saya nanti jadi orang yg terakhir isi borang. hihi. saya ada event kat kajang 18hb tu.. 11am-4pm. may be pukul 10 tu bole datang kejap kot

    BalasPadam
  27. eelobor...

    kalau masih berkesempatan, datanglah nanti, ya. :)

    BalasPadam
  28. Fara...

    maam nak berdating pertama kali, ya? ;-)

    BalasPadam
  29. Dr Hanie...

    harap2nya kita dapat berjumpa lagi walau untuk seketika. Nanti ada bawak sijil mc sekali, tak? ;-)

    BalasPadam
  30. mintak mase tu tak ade ape hal la hendaknye... nnt saye bagitau ye kakcik...

    mesti bertambah meriah lagi ni kannn...

    BalasPadam
  31. Ainnoraini...

    harap2nya kita ada kelapangan untuk bertemu lai nanti. Kakcik pun rasa takut ada hal saja nanti.

    BalasPadam
  32. assalamualaikom!

    teman dh ngisi borang tu tapi ngape name tak keluor.. huhuuu.. syedih...

    BalasPadam
  33. Wa'alaikummussalam AzeedA...

    alamak! iya ke? Ok..ok.. nanti kakcik masukkan. Jangan nangis tau! :)

    BalasPadam
  34. jeles juga..hehe

    Selamat bergathering

    BalasPadam
  35. yey dah ade! caaaaaayyaaaannggg kakcik! *pelok ketat2*

    BalasPadam
  36. ida agak teruja kali ni nk join sebab tetiba nampak mcm ada satu nama yg memang nak sgt jumpa..dn tak sangka dia pun nk join sama...tp mungkin akan jeling2 pandang2 je...

    BalasPadam
  37. Nida...

    InsyaAllah bila NIda dah balik ke Malaysia nanti, mungkin kita boleh berjumpa. :)

    BalasPadam
  38. AzeedA...

    kakcik pun sayang kamu juga...*peluk sampai lemas* hehehe...

    BalasPadam
  39. Ida...

    eh... eh... siapakah agaknya yang Ida nak jumpa tapi segan tu??? ;-)

    BalasPadam
  40. wii.... saya no dua... hehehehe.. kalu tak datang tak tau le kan kakcik.. hahaha

    BalasPadam
  41. Niez...

    kalau tak datang, kakcik takmo kawan lagi! hehehe...

    BalasPadam
  42. "mak aii ramai nyer....mesti meriah giler ni kakcik....."

    BalasPadam
  43. Pia...

    andai tiada aral melintang, rasanya ramailagi yang akan hadir. :)

    BalasPadam
  44. erk..nape link blog acu tak ada ek..
    acu dah isi dah form tu kat blog Dato

    BalasPadam
  45. Acu...

    kakcik masukkan sekarang juga. :)

    BalasPadam
  46. terima kasih Kakcik..sangat mengharap dgn link tersebut kita mula mendekati mereka yg bakal bertemu nanti..insyaallah.

    BalasPadam
  47. PCL...

    sama-sama, Dik. Semoga pesahabatan yang terjalin di maya ini akan berpanjangan ke dunia nyata dan dapat merapatkan persaudaraan sesama kita. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  48. Good luck!! n happy2 yeah!! Rajin kak cik organize meeting camni

    Tahniah!

    BalasPadam
  49. Rasa nak pergi tapi takut nak isi borang awal..

    kakcik...segan pun ada nih huhu

    BalasPadam
  50. Qema...

    tiada apa yang hendak disegankan. :)

    BalasPadam
  51. mcm best je...mau join jugak

    last time x dpt pg..jeles tgk gambar dlm blog dr :-))

    BalasPadam
  52. kakcik dalam borang saya letak 4 orang, tu plan saya sensorang, lom diskas diskus lagi ngan boss. Kalau hari kejadian nanti, jadi 6 takpe, takpun terkurang jadik 2...

    BalasPadam
  53. SALAM,
    TKASIH KAKCIK KERANA WAR-WARKAN PERJUMPAAN ! YANG NAK DATANG ATAU RASA2 NAK DATANG TU, ISI LAH BORANG. BORANG PUN ONLINE DAN MAKLUMAT YG DIMINTA SIKIT2 JE. SEMUA NI UTK MEMBANTU PERSEDIAAN KAMI NANTI !

    p/s. Selamat Hari Raya Korban utk semua

    BalasPadam
  54. wah, bestnyer.. dekat je pun. inshaAllah. nak tgk schedule dulu. :)

    BalasPadam
  55. macam best jew gathering..tap malau lah nak join tak ade sapa kenal mama

    BalasPadam
  56. kakcik..kita dah isi borang last week lagik...

    BalasPadam
  57. Mohd Razik / Mama ...

    jemputlah datang, jangan segan2. Nanti boleh kita berkenalan. :)

    BalasPadam
  58. alahai 18 dis...masa ni sy n family g langkawi....erm..xda rezeki nak join =(

    BalasPadam
  59. bestnya dapat get together...tapi rasanya saya tak layak join kut...huhu...:)

    BalasPadam
  60. Dee...

    ya, di rumah Dato' LF

    eni...

    kenapa pula tak layak?

    BalasPadam
  61. mcm best je ni...rasa nak join pun ada ni..hehheheeee

    BalasPadam
  62. wah! ramai yang join nampaknya...

    jeles.....huhu

    BalasPadam
  63. Salam KakCik,

    Nampaknya Kak Ros tak dapatlah nak join ngan kawan2 semua,pasai jauh sangat...insyaallah kalau ada rezeki dan di panjangkan umur tu boleh lah Kak Ros join di lain masa...

    BalasPadam
  64. atoi!! dh tak terkira... nnti masa 'muzakarah' n 'musyawwarah' umah Dato LF, buleh kito tempek gegambo kasi naik 'syeikh' lagik kan? kne kasi motivasi baru rasa nk juin tuh yg lelain...

    BalasPadam
  65. Teringin nak join tapi jauh.......bila nak buat di kota bharu agaknya ye????

    BalasPadam
  66. bagusnya ada meeting blogger... apakah agendanya?

    BalasPadam
  67. Assalam,

    Kalu Kakchik dari KL, lalu Bdr Tasik Selatan, boleh kita konvoi sama? Boleh mama tunggu jam 9.30 pagi di Shell Bdr Tasik Selatan. Insyaallah.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.