Kawan-kawan kakcik

Khamis, 15 September 2011

Ini baru betul air dari gunung...



22 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kakcik,

    Yaa innovatif ni. Lazimnya orang yg dok dekat tepi gunung atau bukit akan buat cam ni. Di Kg Deredebi, seluruh kampong guna air bukit, takde tapis-tapis atau rawat dan PERCUMA!

    BalasPadam
  2. aitt air dari gunung pun kena guna water filter? :)

    BalasPadam
  3. kat ulu yam pun ada jugak

    tapi rasanya air bukit je kot..hihi

    BalasPadam
  4. dah boleh guna air secara percuma.. apa sahaja yg datang terus dari Allah, semua free kan..

    (dah lama tak bayar bil air... alhamdulillah)

    BalasPadam
  5. mesti segar je mandi air ni kan....ater sejukkkkkkk hehe

    BalasPadam
  6. salam buat kakakku kakcik..
    rumah kami kat Tuaran sampai hari ni bergantung dgn air gunung.. air kerajaan selalu jam dan tekanannya tak kuat.. yg leceh bila hujan, airnya keruh sikit..yg bestnya, airnya sejuk..best mandi..

    BalasPadam
  7. kat kampung mertua saya pun guna air dari bukit..free jer.

    BalasPadam
  8. laluan seremban ke k.pilah pun ada gak..ramai yg singgah ambik

    BalasPadam
  9. betul kata exora...ramai je bawak botol tadah...kakak saya suka ambik bila hantar anak dia balik asrama

    BalasPadam
  10. mesti air tu sejuk dan segarkan kalau minum.

    BalasPadam
  11. Salam semua...

    gambar di atas kakcik rakam sewaktu ke jamuan hari raya di rumah rakan sepejabat suami kakcik di Kampung Melayu Tambahan, Rawang. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.