Kawan-kawan kakcik

Rabu, 21 September 2011

Duduk diam-diam...

Kerana kamu hanya sesuai untuk dijadikan hiasan sahaja.  Khidmatmu tidak lagi diperlukan...



25 ulasan:

  1. kalau masih mahu juga berkhidmat .. orang pun takut nak naik !

    BalasPadam
  2. ala-ala pompuan bila dah tua gitu...

    BalasPadam
  3. Inilah nasib bila dah berumur.... moga jasanya dikenang :)

    BalasPadam
  4. Jasanya ttp dikenang biarpun tak digunakan lagi

    BalasPadam
  5. kat rumah saya ada sebijik~tapi model je la~~

    *insyaallah sampai seru saya datang rumah mak~

    BalasPadam
  6. Warga TUDM kata pesawat tu 'The Flying Coffin'

    BalasPadam
  7. aduhhh kalau mcm nie tgk je kak .. nak naikkk mau nangis ! :)

    BalasPadam
  8. Lumrah alam yg baru akan jadi lama. Macam kita jugalah kakcik.

    BalasPadam
  9. Biarpun lama tetapi bernilai tinggi :)

    BalasPadam
  10. lumrah kehidupan, yang lama tinggal kenangan, moga jasanya tidak di lupakan..

    BalasPadam
  11. kat muzium mana ni kakcik?

    ps: saya cadangkan gathering dibuat samada hari Sabtu 15 Oktober, atau Ahad 16 Oktober. Apa apa hal, boleh tak kakcik email kan no handphone kakcik, senang nak berurusan...email saya: drfaizie@yahoo.com.au

    BalasPadam
  12. elok jugak la dia dok diam2 kat situ. ayah saya pernah ada experience repair pesawat yg dah bertahun tak terbang sebab sakit tua.

    masa 1st take off lepas dah repair tu, semua berdebar. pilot, bomba, polis tentera, dan paling berdebar ayah saya sebab dia team leader.

    nasib baik sume selamat....

    BalasPadam
  13. bila dah berusia, simpan di muzium buat tontonan umum lah jawabnya

    BalasPadam
  14. cheqna pun tak berani nak naik =)

    BalasPadam
  15. jasanya tetap dikenang...

    salam kakchik...dtg dari blog daddy ziyyad...sebelum saya menghadiri gathering yg dianjurkan, saya nak berkenalan ngan kakchik...

    salam kenal kakchik...

    BalasPadam
  16. jadi hiasan setelah lama berkhidmat :)

    BalasPadam
  17. dapat jadik hiasan pun jadik ler.. daripada ditohok kat tong sampah..

    BalasPadam
  18. walaupun dah tidak di gunakan jasanya tetap banyak! hanya yang pernah melalui sahaja yang mengetahui...contohnya siapa yang pernah pandu kapal terbang ini pasti bagi dirinya ianya AMAT BERHARGA!

    BalasPadam
  19. tak boleh berkhidmat duduk je diam2..
    heheheh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.