Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 12 Ogos 2011

Kad Raya dari Ayu Citarasa Rinduan...

Terima kasih banyak-banyak kepada Adikku Ayu  yang telah mengirimkan kad ucapan Selamat Hari Raya yang cantik ini.  Malangnya kakcik tak dapat hendak membalas kerana Ayu tidak menyertakan alamat.  Alamat kawan-kawan maya telah hilang dari simpanan kakcik sewaktu kakcik mengemas laci baru-baru ini. :(




27 ulasan:

  1. tahniah kakcik dpt kad raya hehe :)

    BalasPadam
  2. Salam Kakcik!
    La...PakTeh baru nak antor Salam Ramadhan buat Kakcik sekeluarga, depa dah bagi kad raya. PakTeh ni, slow sikit, selalu tertinggal kat belakang!

    BalasPadam
  3. wah...boleh gantung kat ruang tamu raya ni!

    BalasPadam
  4. assalamualaikum ibu

    seronoknya dapat kad raya..

    BalasPadam
  5. dah lama kita tak pernah dapat kad raya... :(

    salam ramadhan ke 12 kakcik ~

    BalasPadam
  6. Cepat betul Ayu hantar kad ye kakcik... Dia memang rajin hantar kad. Tak mahu guna sms/fb katanya...:)

    BalasPadam
  7. kakcik..
    aduh!!
    malunya saya, tulisan amatlah kurang cantik.. hahhaha
    ayu tulis time jualan di bazar..

    sambil sengih sorang2, pelanggan lihat kelakuan ayu terus sapa!!
    hah! buat apa tu?

    hehehehe

    BalasPadam
  8. bestnya... lama betul saya tak dapat kad raya...

    BalasPadam
  9. wow, jeles, kak chik dah dpt kad raya

    BalasPadam
  10. bes kan dpt kd ry, semalam sy pun dpt kad raya...my boss bg, tiap thn dia bg kt semo staf dia.

    BalasPadam
  11. Budaya hantar kad raya ni dah macam nak pupus kan kak

    BalasPadam
  12. best banget dapat kad raya....

    iols rasa lah... dah bertahun2 tak dapat kad raya ni... sokmo dapat emel raya - smsm raya - kad virtual kat fesbuk... kat porem jahhhh!
    hiks

    BalasPadam
  13. bestnya kak .. ada org bagi kad raya ! ... bilalahhh org nak bagi kat saya kan huhuu

    BalasPadam
  14. Afikah...

    rasa macam dulu-dulu pulak. Seronok sangat. :)

    BalasPadam
  15. W/Salam Pak Teh...

    takpe, raya lambat lagi. :)

    BalasPadam
  16. gB...

    bila nak hantar kad untuk kakcik pulak? :)

    BalasPadam
  17. Wa'alaikummussalam Ween...

    memang seronok. Maklumlah sekarang orang main sms/emel/blog/fb saja...

    BalasPadam
  18. Manje...

    Salam Ramadhan hari ke 12 untuk Manje juga. :)

    BalasPadam
  19. Kakzakie...

    dalam sibuk2 Ayu, sempat juga dia hantar kad. Memang seronok menerimanya. :)

    BalasPadam
  20. Ayu...

    cantik apa tulisan Ayu tu. kakcik suka melihatnya. Terima kasih banyak2 ya Ayu. :)

    BalasPadam
  21. Fazz...

    orang sekarang semuanya nak ringkas. Lagipun harga setem dah naik! :)

    BalasPadam
  22. Exora...

    dulu2 cukup seronok menanti kedatangan posmen menhantar kad raya. Sekarang kemeriahan itu sudah tiada. :(

    BalasPadam
  23. Mimi...

    kalau dulu, pejabat pos terpaksa ambil pekerja sambilan untuk uruskan kad raya. Ingat tak? :)

    BalasPadam
  24. milo...

    zaman dah berubah, dunia dah maju! ;-)

    BalasPadam
  25. Ieda...

    meh alamat.. boleh kakcik hantarkan. :)

    BalasPadam
  26. bujal...

    kawan mak ramai yang canggih2, main sms je! :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com