Kawan-kawan kakcik

Khamis, 14 Julai 2011

Cinta (Misha Omar dan Jaclyn Victor) ...


Menatap jalan yang menjauh
Tentukan arah yang ku mau
Tempatkan aku pada satu
Peristiwa yang membuat hati lara

Di dekat engkau aku tenang
Sendu matamu penuh tanya
Misteri hidup akankah menghilang
Dan bahagia di akhir cerita

Cinta tegarkan hatiku
Tak mau sesuatu merenggut engkau
Naluriku berkata
Tak ingin terulang lagi
Kehilangan cinta hati
Bagai raga tak bernyawa

Aku junjung petuamu
Cintai dia yang mencintaiku
Hati yang dulu belayar
Kini telah menepi
Bukankah hidup kita
Akhirnya harus bahagia

Cinta
Biar saja ada
Yang terjadi biar saja terjadi
Bagaimanapun hidup
Memang hanya cerita
Cerita tentang meninggalkan dengan ditinggalkan

Cinta.....



Johan kata : CINTAiiiiilah sungai kiteeee


25 ulasan:

  1. cintailah sungai kita senang kita nak terjun tiruk kan BS.. ;P

    BalasPadam
  2. alorrr akak berlagu2 nie .. :)

    BalasPadam
  3. saya sgt minat misha dan jac..sore mmg power....

    mandi kat sungai mmg bestttt..tu zmn saya kecik2 dulu..

    BalasPadam
  4. layan jer kakcik....
    janji happy, kan?
    hehehh3

    BalasPadam
  5. puitisnya lagu...rasa macam nak terjun sungai je..

    BalasPadam
  6. best lagu ni kak cik, lagi satu lagu ning baizura duet dgn jacklyn victor dan shiela nd lala tu...mendayu2 hehehe

    BalasPadam
  7. Best lagu ni...suara dua-dua mantop!

    BalasPadam
  8. kalau betul2 menghayati liriknya. Memang touching habis

    BalasPadam
  9. Ada benarnya cintailah orang yang menyintai kita, bukan orang yang kita cintai terlalu banyak lebih dari dia menyintai kita.

    BalasPadam
  10. SUka lirik lagu nie di tambah dengan vocal yang mantop.layannnnn...

    BalasPadam
  11. saya suka karoke lagu ni dgn penuh perasaan masa drive. heheh~

    BalasPadam
  12. Jac dan misha omar, suara mereka mmg power kan kak...

    apa saja lagu di beri boleh menusuk jiwa..

    BalasPadam
  13. mikrofon sedepa jauh pun masih boleh tangkap suara si Jac ni!!

    BalasPadam
  14. saya lebih suka melly dan kris dayanti yang nyanyi..:p

    BalasPadam
  15. peeh!!!!
    mantop suara mereka..
    pasangan yg mmg sesuai..

    adik!! anty ayu nak ikut pi sungai,. kita tangkap ikan keli..

    BalasPadam
  16. Assalamualaikom kakcik.. :)

    teman minat benor dgn soghe jack nih.. sungei pon teman minat juge.. ;)

    BalasPadam
  17. sungai bersih, baru syok kuak lentang... hehehe

    BalasPadam
  18. salam akak..

    lagu ni best...suara diaorg pon power..hehe

    BalasPadam
  19. Salalm kakcik,

    Saya minat Misha Omar dengan Jack,
    suara lunak.

    Sungai favourate saya, masa kecik2 selalu mandi terjun sungai.

    BalasPadam
  20. salam perkenalan...

    saya memang sk sgt2 lagu ni...lagi bes dr penyanyi asal bila jac n misha berpadu vokal...

    BalasPadam
  21. sellau nyanyi lagu ni kalo karoke. hehe

    BalasPadam
  22. hihihi.. lagu la pulak !!!

    jujurnya, saya langsung tak ambil tahu ttg lagu2 baru.. dulu saya gilakan muzik.. malah saya ada band sendiri.. zaman berubah.. saya juga berubah, saya lebih suka membaca..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.