Kawan-kawan kakcik

Khamis, 16 Jun 2011

Pagi ini...

malas nak cerita apa-apa
jadi
orang pun tak buang masa untuk membaca!

tengoklah
kalau petang-petang nanti
berubah selera!


Alaaa... mak cakap sajalah mak tak ada ilham!





34 ulasan:

  1. Pandai adik baca minda mak ye :) Adik ada ilham bagilah mak...

    BalasPadam
  2. heh heh heh...
    ada2 jer lah kakcik ni...
    takut ptg nanti selera pi ke kurma telur har3...

    pst, adik tu ada style eh? heee heee

    BalasPadam
  3. xper makk, blog bukanlah hakmilik kekalls.. ahaks

    BalasPadam
  4. writer's block....

    kak... kena menung lima-enam minit... nanti ada lah ilham tu datang!

    BalasPadam
  5. Kakzakie...

    adik tu bukan bagi mak ilham, tapi bagi mak geram! ;-)

    BalasPadam
  6. Q...

    kurma telur! nyum nyum - tak sabo nak tunggu petang!

    Adik tu memang suka bergaya - ikut siapalah agaknya?? hehehe

    BalasPadam
  7. en_me...

    tiada yang kekal di dunia ini (lirik lagu kumpulan Al Hidayah)... :)

    BalasPadam
  8. miloais...

    kakcik tengah pening ni - kapla ada pusing!

    BalasPadam
  9. bujal...

    makcik mengaku, makcik tak sekreatif kamu... :)

    BalasPadam
  10. kadang-kadang bukan saja malas nak menulis.. tapi tak ada ide nak tulis apa.... normal laa tu kak cik...

    ok.. senyum-senyum selalu...

    BalasPadam
  11. Sebab x JK lagi....



    (Jiwa Kacau....hehehhehe)

    BalasPadam
  12. kne carik ilham kat ilham resort nie, kakcik hehehheeee

    BalasPadam
  13. Ros...

    kakcik tengah senyum ni - tapi senyum yang hambar je (perut meragam pulak)

    BalasPadam
  14. Aspen...

    kadang2 bukan setakat kacau - tapi kacau bilau!

    BalasPadam
  15. Sahrom...

    kat mana tu?? PD ya? :)

    BalasPadam
  16. sekali ilham datang... mencurah² isi satu n3

    BalasPadam
  17. Adik tlg la mak fikir ilham tu. hehee

    BalasPadam
  18. Ratu kebaya...

    tak terkepung pulak aliran ilham tu nanti. :)

    BalasPadam
  19. Aefa...

    adik tu fikir nak makan dan main je... :)

    BalasPadam
  20. mood M dah menjelma la tu...hehehehe

    BalasPadam
  21. sekali ilham tu datang... dua tiga kali ai ulang baca sebab tulisan kakcik mmg sangat power!

    BalasPadam
  22. Su...

    bukan mood M tapi mood GI (gersang ilham) :)

    BalasPadam
  23. Niez...

    mak aih! macam power renjes (rangers) ke??? :)

    BalasPadam
  24. Assalamulaikum Kakcik,

    Ilham datang tak kira tempatkan. Cuma antara kita rajin atau tidak nak menjadikannya N3 baru dalam Blog.

    BalasPadam
  25. Kak Ani...

    ada waktunya bukan tiada ilham, tetapi kesesuaian untuk dipaparkan kena diambilkira juga. :)

    BalasPadam
  26. anak kak chik boleh baca fikiran kak chik ye.

    BalasPadam
  27. Cik Ina...

    kadang2 memang ada telepati... :)

    BalasPadam
  28. he~~makcik kreatif~~seloka yang makcik selalu buat tu saya kagum tahu!he~~

    BalasPadam
  29. bujal...

    iye ke? Atau kamu nak sedapkan hati makcik? ;-)

    BalasPadam
  30. oh~~ini bodek yang jujur makcik~~he~~

    BalasPadam
  31. bujal...

    terima kasih atas kejujuran kamu. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.