Kawan-kawan kakcik

Selasa, 14 Jun 2011

Bila tidak tahu hendak berkata...

diam itu lebih bermakna
dari mengeluarkan ucapan yang entah apa-apa
membuatkan ada yang menggaru kepala
dan menggeleng-geleng tanda tak suka

.

.

.

..

.

.

.

bila begini ...
kamu tahu sebenarnya aku kehilangan ilham

Bangcik tu dengki dengan Adik la tuuu...


38 ulasan:

  1. salam kakcik,

    kan ada gak ikham nih.. :)

    BalasPadam
  2. geram nengok anak2 kak cik, bam bam belaka...cute

    BalasPadam
  3. Hihihi .. Jap gi muncul la 'idea' tu kakcik.

    BalasPadam
  4. Nasib baik la ada adik dan bang cik. Heee... suka tengok mereka.

    BalasPadam
  5. kakcik diam2 berisi..diam penuh makna tue..pas nie mesti ada yg lebih interesting kan

    BalasPadam
  6. Sallam kakcik,

    Setiap yang tertulis tu lah ilham.

    BalasPadam
  7. lepas lunch nati..ilham dan idea akan dtg..hehe

    BalasPadam
  8. jaraaaang kakCik kehilangan ilham!!!

    BalasPadam
  9. walau pun ilham hilang tetap jugak ada updet nye :)

    BalasPadam
  10. camni2 pun sedap gak tu akak punya ayat...saya mmg out la hehehe

    BalasPadam
  11. tarik nafas dalam2, pasti ada lah nanti tu kak..

    BalasPadam
  12. samalah dgn saya..bila ilham takde..main tepek2 gambor jerr :D

    BalasPadam
  13. salam kakcik..

    diam lebih baik kan..

    BalasPadam
  14. saya kalau takda ilham, saya BW dulu..selalunya dapat ilham lepas tu..;P

    BalasPadam
  15. lainkali tambat jer sang ilham tu kat pinggang kakcik...sure takleh hilang heh3...

    budak tembam dua beradik tu apekabar?
    kakcik pernah tak geget pipi sitembam tuh? geramnya ek?

    BalasPadam
  16. SALAM,
    BERCAKAP BILA TAK ADA ILHAM, ITU YG JADI MERAPU TU !

    BalasPadam
  17. W/salam Ati...

    bila tak ada ilham, mulalah nak meapu. :)

    BalasPadam
  18. Su...

    diaorang terlebih makan gamaknya. :)

    BalasPadam
  19. kak chik rambut dorang tu ikut sapa? telatah mereka je yang mencuit hati.

    BalasPadam
  20. Ella...

    mesin ilham dah berkarat ni. :)

    BalasPadam
  21. AKT...

    kakcik akan ke Perlis hujung bulan ni. Jumpa nak? :)

    BalasPadam
  22. Kakzakie...

    itulah racun, itulah penawar. :)

    BalasPadam
  23. Sahrom...

    kalau nak merapu, bila2 pun boleh. Nak tulis yang berfaedah tu yang agak susah. :)

    BalasPadam
  24. W/salam Lipislady...

    ilham yang tiada isinya. :(

    BalasPadam
  25. SN...

    Lepas lunch, nak tidur! hehehe...

    BalasPadam
  26. bujal...

    penyakit biasa seorang blogger!

    BalasPadam
  27. Pn Dr...

    seeeelaluuuuuu.... ;-)

    BalasPadam
  28. Acu...

    kalau tak update, rasa macam 'sunyi' sangat. :)

    BalasPadam
  29. Mimi...

    kakcik kalau merapu memang suka. :)

    BalasPadam
  30. Yan...

    bila lepas nafas, terus ngantuk! :)

    BalasPadam
  31. MDT...

    gambo pun dah tak tahu nak pilih yang mana. :)

    BalasPadam
  32. W/salam Noor...

    kalau kata2 itu menyakitkan, lebih baiklah kita diam. :)

    BalasPadam
  33. Dr DZ...

    kadang2 tak dapat juga! :(

    BalasPadam
  34. Q...

    tambat kat pinggang? Huh! tak bernafas kakcik nanti. :)

    Gigit tak pernah, tapi suka juga cubit pipi dia tu.

    BalasPadam
  35. W/salam Dato' LF...

    merapu kalau ada isinya tak apa juga. :)

    BalasPadam
  36. Cik Ina...

    ikut rambut mak ayah diaorang tu. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.