Kawan-kawan kakcik

Ahad, 8 Mei 2011

Hari Ibu...

... tiada yang berbeza bagi ku ...

Pagi - pagi lagi aku telah menyediakan masakan ini  (suamiku ke Pasar Chow Kit seawal 4.00 pagi - dia mengajakku, tapi mataku masih liat untuk terbuka!) ...

Rendang Ayam

Sup Tulang

Nasi Putih

Roti Canai ini Along yang beli

Budak Sepet dah siap untuk pergi main bola


Seterusnya...

- Singgah di hospital - ziarah bapa dan hantar makanan untuk kakak

- Jengah Budak Sepet di padang bola

- Hantar Angah balik ke Banting

- Pakaian bertimbun menanti untuk di gosok...




21 ulasan:

  1. itulah istimewanya menjadi ibu...
    bayangkan kita tanpa mereka...
    ada erti ker?

    Moga terus jadi ibu yang praktis lagi gratis ~ tidak berkira....heh3..

    psst..bangun pagi tadi ada hadiah atas meja komputer saya - dari my25..

    BalasPadam
  2. sabung balik...
    4 pagi dah ke coket? awalnya... macam org nak meniaga..make sure dia tak belok ke mana2...hah3...

    BalasPadam
  3. Kakcik ibu yang hebat...selamat hari ibu buat kakcik.

    BalasPadam
  4. yg penting rutin kita totap sama kan kak cik..

    xkira hari apa..sama aje..

    selamat hari ibu kak....

    BalasPadam
  5. o lupa lak hari ni hari ibu..patutlah anak dara sy sorang ni pg2 lg dah bangun buat breakfast..selalunya pg ahad taklah cam gini..

    selamat hari ibu kak..semoga kak serta keluarga ceria selalu

    BalasPadam
  6. Tugas ibu tak pernah selesai....

    BalasPadam
  7. ibu kerjanya 25 jam .....

    selamat hari ibu buat kakcik

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum wbt
    Kokcik, Awei bebenor abang bangun! Tapi aje yang benor sebab teman peghonah duduk diKL, pkl 4-5 pagi pun keite dah byk lalu-lalang, mane le mate nak lelap! Ai! sedap benor nampok ghendang ayam. Berkeghokap peghut ni tapi tak mandang pulok segheinye biase nampok menjulo, gamaknye dah cukup krisek kighe semboni le namenye ghendang kan?

    BalasPadam
  9. KAK CHIK,

    SEDAPNYA RENDANG TU. MAKCIK SUKA SUP TULANG, BUH MEE ATAU BIHUN KAT DALAM SUP.

    SELAMAT HARI IBU, SEMOGA KAK CHIK SENTIASA GEMBIRA DISAMPING INSAN YANG TERSAYANG.

    BalasPadam
  10. Rasanya Hari Ibu hari ni..rutin kakcik tetap sibuk kan..nak menjenguk ayah di hospital...

    BalasPadam
  11. seamat hari ibu mama..
    moga allah sentiasa memberkati mama
    mmuuuahhhh

    BalasPadam
  12. Melihat entry ini, mengingatkan saya pada ibu yang telah tiada.

    Besar sungguh pengorbanan seorang ibu. Adakala berat tangan untuk membaca entry berkaitan ibu. Namun di hari yang mulia ini, pasti rata-rata membicarakan ttg ibu...

    Selamat Hari Ibu kepada semua warga Ibu di dunia...

    Daaa~

    BalasPadam
  13. Assalam kakcik
    ms menaip ni airmata meleleh2 turun...dr mlm td rasa sebak sgt...ptg semlm call mak..mak tnya 'tak balik ke' tak mak....tp mak ceria suaranya bila anak perempuannya ini call tanya khbr...

    sdgkan hari ibu ini satu2nya anak perempuan ida sepi tnpa ucapan dan panggilan telefon...sedihnya..hari ibu ida tetap begini...:(

    BalasPadam
  14. as-salam kakcik..
    begitu lah seorang ibu kan...tak pernah kenal erti cuti..

    BalasPadam
  15. Kak cik...selamat Hari Ibu...
    cuba nak tiru kak cik ...bangun masak untuk anak-anak pagi-pagi hari...tapi masih tak mampu...

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum KakCik, semoga Allah memberkati semua ibu-ibu dan juga bapa-bapa! Allah membalas jasa KakCik kerana melayani suami, kuarga dan ayah!

    BalasPadam
  17. selamat hari ibu kakcik..
    sodap e.. buek ghondang ...

    BalasPadam
  18. bznya kak cik..
    selamat hr ibu..

    BalasPadam
  19. sup tulang, sedap tu kakcik..anyway selamat hari ibu utk kakcik

    BalasPadam
  20. Assalamu'alaikum kakcik... apa khabar? maaf lama sgt tak ke sini...

    Selamat Hari Ibu untuk kakcik semoga kekal sihat dan bahagia di samping keluarga tercinta...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.