Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 1 April 2011

Encik Nuff...

Munafik betul kakcik ni.  Dulu dah buang iklan Encik Nuff tu, sekarang ni pasang balik.  

Eh! tapi kenapa letak iklan tu tersorok jauh di bawah sana?  Itu tandanya bukan hendak 'berniaga'.

Kakcik pasang semula  Encik Nuff itu hanyalah kerana ini...



Kalau tak pasang iklan rupanya statistik dan kata kunci tidak akan diambilkira ke dalam akaun Encik Nuff.  Kakcik ni memang suka tengok statistik dan kata kunci itu.

Nota hati :  hari ini dan esok, kakcik berada di Bumi Kenyalang dan Along berangkat ke Tanah Suci pada petang ini, InsyaAllah.  Doakanlah agar segalanya di dalam perlindungan dan dipermudahkan olehNya.



33 ulasan:

  1. Assalamualaikum my dear sis..KakCikS:)

    Terbang jauh nun di sana
    Moga sejahtera dilindungiNya selalu:)

    Utk Along..
    Selamat berangkat ke Tanah Suci.
    Moga dipermudah segalanya..

    Amin

    BalasPadam
  2. Salam Kak CIK.
    Aminnn... moga dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan kembali...

    BalasPadam
  3. saya baru jer buang .. nak kena pasang balik ni !

    semoga selamat pergi dan balik bagi kakcik juga along.

    BalasPadam
  4. selamat pagi kakcik...
    semoga kakcik n along selamat sampai dan selamat kembali dgn selamat ye...

    BalasPadam
  5. Rindunya kakak seminggu tak berlayar. Tiba-tiba kakcik pulak nak belayar.

    Moga selamat buat kakcik dan Along untuk menunaikan umrah itu....

    BalasPadam
  6. kakcik, bila nak buat kontes lagi haha..
    selamat pergi dan kembali. Jelesnya tengok orang pergi mekah. Teringin nak pegi lagi.

    BalasPadam
  7. saya pun tengah berkira2 benda yang sama nih kakcik

    BalasPadam
  8. Terpilih jadi calon PR Serawak ke?

    Semoga Kakcik dan Along selamat pergi dan selamat kembali....

    BalasPadam
  9. terpikir gak nak boh en. nuff kat blog..

    BalasPadam
  10. selamat pagi kakakku kakcik..
    nampak gayanya ayu pun tamolah buang nuff... memang dah lama dia majuk....walau berlayar2 iklan.. tapi tiada hasilnya,.

    biorlahkan..ayu pun suka sangat lihat traffic



    PS: selamat bercuti, ayu mendoakan perjalanan kak cik sklrg diredhai... begitu jua kepada along dan sahabatnya

    BalasPadam
  11. Assalamualaikommmmmmmm :)
    dh nk berangkat ya buk...?
    semoge kakchik, abgmus + along selamat pergi, selesei segale ughusan + balik bwk buah tgn kaki + mulut ye.. hehe.. jage dighi bekbaik! mwamwahs!

    BalasPadam
  12. Salam kak cik syg..

    moga k.cik diberikan kesihatan t'utamnya bila ke negeri org.. & moga Along juga slmt & dipermudahkan segala urusannya di Tanah Suci... moga b'oleh keberkatan...amin

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum Kakcik,

    Selamat berangkat ke Tanah Suci. Semoga Allah permudahkan segalanya untuk Kakcik dalam menjalankan ibadah di sana.

    BalasPadam
  14. assalamualaikum,

    selalu ke bumi kenyalang tu..kampung ke?

    semoga segalanya di permudahkan
    buat along dan juga kakcik

    BalasPadam
  15. salam kakcik dan along,
    selamat pergi dan selamat kembali yea.. jaga diri bebaik.. :)

    BalasPadam
  16. kakcik selalu terbang ke sabah sarawak kan...

    BalasPadam
  17. jaga diri baik2 ye kakcik...

    and same goes to Along.....

    semoga selamat pergi dan balik...
    sentiasa dalam lindungan Nya...
    amin...

    BalasPadam
  18. kakcik, statistik & kata kunci boleh tengok kat blogger.com... klik stats, sama je lebih kurang isi dengan nuffnang

    BalasPadam
  19. saya pom suka tgk keyword dan traffics via nuff..jelas..nk tgk referral jugak sb nk tau sapa silent reader..ehhehee

    semoga kak cik dan along selamat dlm perjalanan..

    BalasPadam
  20. hehe..
    itu la sbb TK x buang nuff wlau xde hasil pun..
    sskali TK nk tngok menda tu la..

    btw, moga k.cik dan anakanda along sntiasa sihat dan slmt d tmpt orang..
    amin..

    BalasPadam
  21. hehehe....lama tak kesini...amboii akak berjalan sakan nampakk

    BalasPadam
  22. kak cik jalan2 lagi ke...

    doa yang terbaik buat Along semoga segalanya dipermudahkan...kata seorang teman selalulan menolong orang, bersedekah dan membuat kebaikan sesama insan kat sana insyaallah Allah permudahkan urusan kita...

    BalasPadam
  23. saya pun suka tengok keywords tu
    hehehe

    enjoy urself kakcik! :))

    BalasPadam
  24. kakcik, hati2 bawak kapal terbang tu yek!

    BalasPadam
  25. Salam Yong Kakcik, selamat berangkat ke Bumi Hornbill. Nak cover pilihanraya negeri ke tu?

    BalasPadam
  26. kakakku kakcik..
    jgn la sampai cakap munafik..idok sedap beno saya nengornye..

    saya sentiasa doakan kakcik..malah berdoa moga satu masa dpt jumpa ngan kakcik..

    BalasPadam
  27. muga selamat dalam perkelanaan. IM pun rasa tak dapat apa papar nuffnang ni. dah lama dah!

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum:

    Kepada sahabat blogger kakcik seroja semua boleh juga mengunjungi blog saya ini alamatnya: www.mystyle-prince.blogspot.com

    BalasPadam
  29. Kak Cik,
    Semoga selamat dan sihat semuanya.




    Baru teringat..
    nuff saya pun dah hilang...
    asyik2 tukar template aje..lupa pulak.(^_^)

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum...

    Selamat datang ke bumi kenyalang kakcik!

    BalasPadam
  31. Assalamu'alaikum dan terima kasih kepada semua yang sudi meninggalkan komen. Kakcik ke Sarawak kerana menemani suami (seperti biasa) yang menghadiri mesyuarat di sana. Sama sekali tidak terlibat dengan pilihanraya yang akan berlangsung. :)

    BalasPadam
  32. assalamualaikum kakchik
    oh maknanya iklan nuff ni ada kata kuncinya ya. semoga Along selamat perjalanan nya.suka dgn watak dan pengorbanan along, seperti yang kakchik selalu gambarkan sebelum ni ttg Along.begitulah contoh anak sulong yang soleh,terharu saya.

    BalasPadam
  33. Wa'alaikummussalam Ummu...

    Kata kunci tu, bila ada yang 'search' kat google dan kemudian masuk ke blog kita melalui kata kunci yang mereka cari... :)

    Alhamdulillah, setakat ini Along memang seorang anak dan abang yang sangat bertanggungjawab walaupun 'anginnya' tetap ada...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.