Kawan-kawan kakcik

Khamis, 26 Ogos 2010

Untuk Perhatian En Yassin (AAP)

Inilah yang kakcik maksudkan dengan lapisan besar yang menghalang pandangan tu... :(


Agaknya hanya di skrin kakcik dia timbul macam tu, tak??? :(



18 ulasan:

  1. Apa tu KAK CIK> Nuffnang ker? Sebab saya pun pernah gak jadi camtu. Nuffnang tu salah code agaknya...

    BalasPadam
  2. salam kak cik...

    amy pun pernah kena macam tue sis...x tahu kenapa?nasib la kejap je

    BalasPadam
  3. Kak Cik,


    saya pernah kena cenggitu jugak..
    tak pun hang.....

    BalasPadam
  4. Azie..

    kakcik masuk ke blog Aku Anak Pahang.. tapi susah nak baca catatannya sebab dihalang oleh 'apabendantah' itu.. :(

    BalasPadam
  5. Salam Amy..

    hmmm... dah beberapa kali kakcik masuk, jadi macam tu.. sampai terbantut nafsu dibuatnya! :(

    BalasPadam
  6. Reen..

    'hangin' juga jadinya kan? :(

    BalasPadam
  7. sedangkan lidah lagi tergigit kakcik .. inikan pula internet !

    BalasPadam
  8. Rasanya dia paste code HTML utk iklan Nuffnang tu ada silap kot.. sebab tu kuar camtu...

    BalasPadam
  9. Kanda AL..

    iyola tu... tenet ni kadang2 tenat gak.. :)

    BalasPadam
  10. Azie..

    mungkin gak kot! Tapi AAP kata dia nampak ok je.. xde masalah pun! hmmm....

    BalasPadam
  11. kak cik
    memang menghalang pandangan tu..

    bila nak datang banting?
    roger2lah..

    BalasPadam
  12. Salam Sya..

    tu la pasal..

    InsyaAllah, mungkin esok malam kakcik akan ambil Angah di Banting. Macamana nak roger Sya?? Ini no hp kakcik : 0122830569.

    BalasPadam
  13. apa nie kak cik tak paham la.... hehehe

    BalasPadam
  14. Angah..

    kakcik tak boleh baca catatan di blog En. Yassin tu sebab ada penghadang macam dalam gambar di atas. :(

    BalasPadam
  15. ain tak pernah pulak kena kes macam ni....

    BalasPadam
  16. Ain..

    tu yang kakcik tak faham. Nak masuk baca pun jadi tak selesa.. :(

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum wbt
    Teman nak repair pun kokcik, bukannya teman ni mekanik IT. Kot2 buleh repair pun, tak ade setipeikek nak nerangkan yg berpuntey2 tu. Udahnya mmg teman aje bute IT...

    BalasPadam
  18. Wa'alaikummussalam Yop..

    ate.. samele kita weh... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com