Kawan-kawan kakcik

Selasa, 20 Julai 2010

Siapa nak ikut?


Kakcik nak panjat Gunung Kinabalu ke??  Ish... biar betul.  Belakang tu dah betul-betul baik ke?

Tak adalah....

Kakcik duduk diam-diam di kaki gunung tu sahaja.  Suami bersama rombongannya yang naik nanti. Kakcik jadi 'budak baik' tunggu kat bawah. :)


33 ulasan:

  1. Salam Kak Cik,


    wahhhh..beznya kak..
    kaki gunung pun kaki lah...

    impian yang tak kesampaian saya tu...

    BalasPadam
  2. Salam Reen..

    harap-harap nanti banyak 'cerita' yang boleh kakcik kongsikan. :)

    BalasPadam
  3. say xsempat nak daki semasa ngaja kat Sabah..cpt sgt nak blk..

    BalasPadam
  4. nak itut... best nyer g jalan2.. semalam baru terbaca pasal chairman(kalau tak silap) Ambank celebrate his 71st birthday kat atas gunung kinabalu

    BalasPadam
  5. seronok..naik di kaki gunung
    tp tak pernah sampai pun...

    BalasPadam
  6. Hamizah..

    nanti bila ada masa, bolehlah jejak semula. :)

    BalasPadam
  7. Mila..

    jomlah.. boleh temankan kakcik kat sana. :)

    BalasPadam
  8. Sya..

    kakcik teringin nak 'naik'. Tapiiii... sekarang ni nak naik tangga pun tak berapa larat. :)

    BalasPadam
  9. Kakcik...
    Teman abang naik kapalterobang aje le...

    BalasPadam
  10. kakcik ada cakap nak gi kk angah nak FM yg kakcik cakap tue leh la bagi kan?? tak nak banyak nak 1 jer yg tulis Kota kinabalu huuhuuuu hehehe

    BalasPadam
  11. Tapi kalau bagi angah panjant angah nak jer

    BalasPadam
  12. selamat makan angin kak....
    saya balik kk lepas dah hbs pantang nnt....hehehe

    BalasPadam
  13. Angah..

    nom le ikut panjat. Tentang FM tu, Insya Allah. Nanti bagi alamat kat kakcik, ya? :)

    BalasPadam
  14. Mimi...

    memang makan angin sajalah kakcik nanti, nak makan awan tak sampai! :)

    BalasPadam
  15. salam,

    selamat menjadi 'budak baik' yang setia menunggu kat bawah.

    BalasPadam
  16. Salam cikgu..

    'kerna terpaksa..' :)

    BalasPadam
  17. salam ziarah..camne saya leh terlepas nak follow dan bacer blog sehebat kak cik seroja ini..akhirnya saya menjadi folowerr kak cik yg ke 72..jemput ke blog sy..tenkiu dan selamat berblogging ;-)

    BalasPadam
  18. Sampailah jugak nantinya ..dari tak sampai langsong kan..
    kaki pun kaki lah...
    moga cuaca dikaki tu memberiakan kesegaran semula pada belakng kakcik tu...
    Selamat pi dan selamat balik..

    BalasPadam
  19. Salam sahrom..

    terima kasih sudi 'ikut' blog picisan ni. Nanti kakcik singgah kat rumah sahrom, ya? :)

    BalasPadam
  20. LB..

    mudah2an cuaca kat sana tak terlalu dingin. Takut tak tertahan kakcik nanti (walaupun sebenarnya lemak dalam badan ni dah tepu!) :)

    BalasPadam
  21. sayang CIK abang ditinggal2..
    sayang gunung depan mata..dipanjat2
    huhuu

    BalasPadam
  22. salam my lovely kakCikS:):)

    aduhaii...
    'terbang' lagi ke kakCik??
    ermmm...pe2 biar hanya duk diam di kaki gunung...tapi hati2 juga yaa nanti!!:)

    BalasPadam
  23. Zeq..

    tak dayalah kakcik nak manjatnya. :(

    BalasPadam
  24. Salam Tinie sayang..

    kesihatan kena jaga. Insya Allah. :)

    BalasPadam
  25. wah...best nye!!!!
    lps kakcik blk ke KL,acu pula fly..hehehee

    BalasPadam
  26. Kak,jangan lupa tapau sekali sayur yang segar bugar dari kundasang..pastikan yang terbaik dari ladang ok..hehe

    Satu lagi..best jalan2 di KK pada hari ahad..macam2 ada :)

    apapun..all the best.

    BalasPadam
  27. Donny..

    kakcik pergi pagi Selasa dan balik Khamis malam Jumaat. Tak layu ke sayur tu nanti? :)

    BalasPadam
  28. Cyana..

    kenapa tak ikut serta kali ini? Abg Bob tak ajak, ya? :)

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum wbt
    Ate org beghumor ghente mcm kite ni kokcik, iyor le dpt jolokan `kaki` je! duduk kat `Kaki gunung`, kaki sembang, kaki lepak, kaki kumpoi dsb iyor le deme2 je yg naik kataeih gunung!

    BalasPadam
  30. Wa'alaikummussalam yop...

    hehehe.. jangan sampei meghempat kat kali lima, udohle - ye tak? :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.