Kawan-kawan kakcik

Isnin, 24 Mei 2010

Iye ke??

kalau kita bermain atau bersukan dengan boss, sehandal mana pun kita, kita kena pura-pura kalah untuk memenangkan boss... (^_^)







betullah agaknya, kalau kita memang kaki bodek pekerja cemerlang!


22 ulasan:

  1. errr....ada masa kita bule tembak boss tanpa kena marah.

    kalu nak try...cuba ler main paintball....dah semua pakai topeng....tembak ajelah mana2 musuh yg kelihatan....:-)

    BalasPadam
  2. Salam KakCik. Harap you sihat ceria ;-)

    Kalau betul kita main kerana semangat bersukan, yang terbaik/handal sepatutnya menang.

    BalasPadam
  3. Salam zulpjj.. sepatutnya tak kira dalam permainan (dah nama pun 'permainan'), tak kisahlah bos atau apa, kan?? Mana semangat kesukanan kalau dalam keadaan begitu pun nak kena 'mengampu' juga.. :)

    BalasPadam
  4. Salam CS..

    sihat sangat tu tidaklah, ceria pun tak seberapa (sambil set srot sret kesat idung, kepala pun sakit)..

    Kakcik setuju.. yang bagus, hebat dan handal sepatutnya menang. :)

    BalasPadam
  5. pB.. apa ada hal kan?? namanya pun 'main'.. :)

    BalasPadam
  6. Betul.... selalunya yang pandai membodek dan terer mengampu memang mudah dapat Anugerah Cemerlang. Lain kali buat macam kami pernah buat dulu. Undi rahsia/Undi Sulit.

    BalasPadam
  7. Azieeee... macam mana hari ini? Ok tak tempat baru? Mudah2an semuanya elok je.. :)

    AKC tu.. hmmmmm... nak komen pun buat mencarik hati je! :(

    BalasPadam
  8. x pernah main dgn bos...sbb x kaki sukan. kaki malas hehehe.

    BalasPadam
  9. Zue.. kakcik pun tak pernah main2 dengan bos.. maklumlah tukang bancuh air, apa kelas nak main dengan bos! :)

    BalasPadam
  10. Hahahahaaahahah... tatau la..
    tapi kadang2 vic buat2 bodoh jugak ngan bos kalau time berdebat tu. Biasanya mmg mengalah la... (kalau org lain mmg tanak kalah)
    Sebab kalau kita tunjuk pandai sgt...
    tentu dia rasa tercabar juga..

    BalasPadam
  11. Salam..
    Tak pernah main dgn bos.. bos handal main boling dan saya tak reti main!

    BalasPadam
  12. dalam mksud kak cik ni..
    ada yg tersirat disebalik yg tersurat..
    bukan saja dlm bersukan tp dlm apa perkara saja..klu kaki bo.... tu mnglah mst bg bos menang..

    BalasPadam
  13. nanti Kak cik jadi Bos saya...

    BalasPadam
  14. Vic.. memanglah selalunya bos lebih segala2nya dari staff kan? tapi, masa main2 la.. peluang staff nak kenakan boss..hehehe..

    BalasPadam
  15. Niza..

    kakcik pun kalau bab main2 @ bersukan .. memang ke laut! :)

    BalasPadam
  16. Ida.. sesetengah orang, kalau depan bos bodek macam tak ada orang lain yang lebih baik dah.. tapi belakang bos, dia juga juara mengutuk.. Dalam dunia ni, tiada yang mustahil!

    BalasPadam
  17. Zeq.. kakcik tak boleh jadi bos, sebab - sah2 akan 'dikulibatakkan' oleh anak buah! :)

    BalasPadam
  18. terpaksa laa.. mengalah sebab kuasa ditangan bos.. tapi kalau sampai tahap membodek tu.. memalukan jer..

    BalasPadam
  19. Uda.. biarpun boss ada kuasa, biarlah berpatut2 kan?? Jangan nanti bila dah pencen, tiada siapa ingin menyapa! :)

    BalasPadam
  20. salam kakcik
    semuga sihat dan berbahgia selalu
    yeke klu lawan ngan boss kena camtu..heeeee tak patut..

    BalasPadam
  21. Salam Datin El.. hehehe.. memang tak patut sungguh.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.