Kawan-kawan kakcik

Selasa, 25 Mei 2010

Cepat pilih.. beli jangan tak beli..

16 ulasan:

  1. besekut le.. pilih jgn x pilih hehe, siap terbongkok lagi tu..

    BalasPadam
  2. Maiyah.. beli banyak2, lepas tu susun elok2 dalam balang.. buat hiasan! :)

    BalasPadam
  3. dah bejaman tak beli bisekut ikut kilo. asyik dok beli yang berpaket je!

    uishh..best jugak dapat botol besor tu kan kakcik, kan? boleh simpan stok guler!!! hehehe

    BalasPadam
  4. Pn Sri.. bukan setakat simpan gula.. nak simpan tebu pun boleh dalam botol tu.. hehehe.. Tak pun, buat simpan ayo.. :)

    (mana yop tajnur dah beberapa hari tak muncul ni...)

    BalasPadam
  5. banyak biskut ... dah lama tak beli biskut dalam botol can gini.. teringat zaman muda remaja kat KB

    BalasPadam
  6. Chik Na.. sesekali balik kampung, teringin pulak nak beli biskut timbang tu. tapi, rasa kakcik, kat Pasar Chow Kit pun ada.. :)

    BalasPadam
  7. mak oiiii.. rambang mata dibuatnya

    BalasPadam
  8. Nida.. kat NZ ada tak kedai macam tu?? :)

    BalasPadam
  9. salam kakcik..

    pic kt mana tu..kalo dpt kt aqib..bukan dia mkn sgt tp dihancur lumatkn semua biskut tu..boleh beli tp kena simpan jauh dr pandangan aqib..dh lama x beli biskut timbang2 cmtu..

    BalasPadam
  10. tgk balang pun dah menarik.hehe. biskut timbang rasa lg sedap la kan.

    BalasPadam
  11. Salam Nora sayang..

    gambar tu diambil masa kami balik ke Kuala Kangsar Ahad lepas. Dah banyak kali nak singgah, tapi kedai tu tutup. Kebetulan kami sampai awal, kedai tu masih buka. :)

    BalasPadam
  12. Zeq.. tak sempat tunggu raya pun.. :)

    BalasPadam
  13. Cyana.. itu yang membuat tertarik untuk beli..susunan biskut kat dalam balang tu sangat kemas. :)

    BalasPadam
  14. Saya sampai sekarang masih suka beli biskut2 dan kacang yg timbang macam ni, sebab murah.

    Tapi kena pegi area Kajang. Ada satu kedai yang regular saya pegi, dan tokey tu pun kenal dah dgn saya.

    BalasPadam
  15. Azie.. nanti nakmpergi, ajak kakcik ya? Manalah tahu, kot boleh dapat diskaun! :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.