Kawan-kawan kakcik

Isnin, 16 Julai 2018

Bertemu seketika dengan rakan-rakan blogger...






Tarikh 15 Julai 2018, kami bertemu di kediaman Prof Dato' Dr Abdullah Al-Hadi (blogger Luah Fikiran)  sempena majlis akikah cucu beliau.

Tidak lama pun kami bertemu kerana dari pagi makcik memang kurang sihat.  Jika tidak didesak oleh Along suami-isteri, memang rasanya makcik tak larat nak pergi.  Tapi kalau tengok muka dalam gambar tu, hilang seketika sakit makcik sebab seronok bertemu kawan-kawan.  Kesemua kawan-kawan ini makcik kenali melalui dunia blog.   

Kebanyakan mereka sudah pun meninggalkan dunia blogger atas alasan-alasan yang tersendiri.  Ada yang kenal mereka tak?

11 ulasan:

  1. Tahniah.
    Kenal sorang aje
    Tuan punya blog

    BalasPadam
  2. saya kenal gadisbunga dan kak junaina...
    mmg bukan senang kan mak nak maintain tulis blog ni...
    kena ada passion...

    BalasPadam
  3. Bila dari alam maya ke dunia realiti...manisnya terasa sangatkan kak...tak selalu jumpa pun....sesekali itu indahnya sukar digambar dengan kata2....

    BalasPadam
  4. moga ada rezeki berjumpa dengan kak cik lepas ni hehe

    BalasPadam
  5. seronoknya kenal ramai2 ni...sy blm jumpa blogger lagi..maybe sbb blog pun suam2 kuku & x kenal ramai lagi..heheh

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com