Kawan-kawan kakcik

Rabu, 24 Mei 2017

WW : Nasi lemak RM5.50...

Ada telur, rendang daging, sambal dan timun. Alhamdulillah 

15 ulasan:

  1. nasi lemak ditambah lauk sebab tu lah jadi harga camtu ya kakchik? kalau di kk dah macam harga lunch.

    BalasPadam
  2. Rm5.50 ok lagi kakcik..ada lauknya .kami makan kat kl central..nasi lemak bungkus daun pisang..+ sambal cili + telor rebus sebelah ..RM4.50
    4 org makan nasig lemak + 4 milo ais RM 36!!!!

    BalasPadam
  3. Sekarang ni kalau ada lauk memang cam tu la harganya.. kecuali kalau kat kampung macam rumah makchaq ni tak sampai la harga tu..

    BalasPadam
  4. Boleh tahan la harganya.. dah lama tak pekena nasi lemak, tak tau sangat rega dia

    BalasPadam
  5. Sebab nasi lemak bukan saja buat sarapan,
    makan tengah hari or makan malam pun boleh cari nasik lemak.

    BalasPadam
  6. Nasib baik baru RM5.50, Kakcik. Kalau sedap takpalah. Kalau tak sedap tu yang hati pun jadi tak berapa nak sedap membayarnya.

    BalasPadam
  7. sekarang ni nasi lemak kosong takde lauk pun dah rm3.00...stress...huhu...

    BalasPadam
  8. Saya rasa harganya amat berpatutan. Telur dipasar pon sebiji dah 36-38 sen. Itu belum masuk yang lain-lain..wlaubagaimanapun, saya tiba-tiba teringin nak makan nasi lemak!

    BalasPadam
  9. Nasi lemak berlauk..rendang tu...sedap..sedap..sedap..

    BalasPadam
  10. kalau ada lawak 2 jenis ni rsa murah lagi kakcik... kalu takde lauk takat tlr rebus dh rm5 mmg naya

    BalasPadam
  11. dah lama tak tengok orang buat slot WW ni kak cik :)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum,
    meleleh kejab nengoknya

    BalasPadam
  13. Nampak sedap nasi lemak tu Kak Cik..
    Harga sekarang mungkin consider murah sebab ada rendang..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.