Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 26 Februari 2016

Salam Jumaat...

...syukur Alhamdulillah masih berpeluang menatap alam yang indah (walau dari tingkap hospital)...

12 ulasan:

  1. Kakcik kena masuk wad juga. Muga cepat baik dan cepat dapat balik rumah untuk berehat.

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat mak.. smoga sihat selalu

    BalasPadam
  3. Allah... kakcik masih warded lagi?
    Kakak kehilangan no. tel tak dpt nak ws/sms
    HP kakak rosak seminggu dah guna hp baru tapi no. lama banyak yg hilang termasuk no. tel kakcik. Moga kakcik cepat sembuh.

    BalasPadam
  4. tak pe kakcik kt hospital di jaga ngn rapi, kt umah ngn family hati hepi

    BalasPadam
  5. moga semakin hari semakin bertambah baik kesihatan akak ya...

    BalasPadam
  6. salam jumaat bonda...moga diberikan kesihatan yang baik hendaknya

    BalasPadam
  7. semoga hari2 yang dilalui penuh dengan kesabaran.... dapat tengok gambar pemandangan pun jadilah..

    BalasPadam
  8. Insya-Allah, moga Kak Cik cepat sembuh. Amin :)

    BalasPadam
  9. di hujung usia begini, baru kita merasai bahawa sebenarnya yang lebih berharga bukanlah sangat harta dan pangkat akan tetapi kesihatan dan kasih sayang...

    BalasPadam
  10. KC dah elok pun sekarang kan..
    Syukurlah kan KC masih diberi peluang utk melihat walaupun dihospital

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.