Kawan-kawan kakcik

Rabu, 17 Februari 2016

Qaid ni macam Atuk juga...

...upah orang kemas rumah tapi dia sibuk nak berkemas sama...

30 ulasan:

  1. Dah kata cucu atok mestilah macam atok
    Senyum sentiasa tu pun sama kakcik macam atoknya juga:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susah sebenarnya nak tengok dia senyum. Tak macam daddy dia masa kecil dulu yang suka tersenyum, Qaid ini agak serius...

      Padam
  2. Balasan
    1. Harapnya akan terus rajin macam Atuk juga...

      Padam
  3. tak dpt bayangkan kalau adli pegang vacuum. hehehe. comel je dak qaid ni.siap pose lg tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang nak tunggu dia pandai bercakap je...Pasti banyak celotehnya nanti.. :)

      Padam
  4. Salam Kakcik?

    Header tu ada perubahan ke? Nampak macam lain jerk!

    Untung nenek ada pembantu yang rajin tau. Kalau kekal rajin macam ni sampai ke besar, hai bertuah badanlah siapa yang dapat ^_^

    P.S. Kakcik, saya dah reply komen tapi just in case Kakcik tak baca, saya jawab sekali lagi di sini pulak ya! Marrybrown tu tak sedaplah Kakcik, baik ayam goreng, burger mahu pun kentang gorengnya. Memang tak sesuai pada anak tekak sayalah. Harga pun rasanya more mahal daripada fastfood yang glamour. Texas Chicken lagi bagus!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Header tu dibuat semula atas permintaan En Suami. Dia nak juga gambar dia ada sama...hahaha...

      Terima kasih atas pencerahan untuk MB tu ya :)

      Padam
  5. assalamualaikum kak cik..rajinnya cucu nak nolong....

    mahal juga ye 1 jam rm10

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya kadar RM10/sejam adalah berpatutan dan agak murah. Sebelum ini kakcik ambil bibik mingguan dengan kadar RM80.00 sekali datang walaupun dia buat kerja hanya 4jam dan pernah hanya 2 jam...

      Padam
  6. Qaid yang baik hati...alhamdulillah :)

    BalasPadam
  7. Lepas tu nanti tolong kemas rumah nekcik pulak ye Qaid

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe...boleh...boleh...sambil nenek Qaid menjamu selera... ;)

      Padam
  8. Alahai comel sungguh cucu atok.. Rajin pula tu.. Bertuah atok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe...harapnya sampai bila2 pun dia akan rajin... :)

      Padam
  9. Ciri2 pemimpin yg bagus ni kakcik. Syukur. Senyuman menawan pula tu...ish...cair.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah...semoga Qaid jadi muslim yang bertaqwa...

      Padam
  10. Ringan tulang rupanya Qaid ni ye...
    Berapa Rm KC bayar service dia tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Service Qaid ke Bibik tu? hehehe

      Bibik tu RM10/jam :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.