Kawan-kawan kakcik

Rabu, 5 Ogos 2015

Budak 11 tahun lahirkan bayi (bukan di luar negara, ya)...

Makin hari berita-berita yang tersebar semakin membuatkan hati perut seorang ibu yang waras seperti aku menjadi semakin 'kecut'...


05/08/2015 3:13pm

JEMPOL - Seorang budak perempuan berusia 11 tahun melahirkan seorang bayi lelaki di sebuah klinik swasta di pekan Bahau di sini pagi tadi.
Ketua Polis Daerah Jempol, Superintendan Hamzah Alias berkata, perkara itu terbongkar selepas nenek kanak-kanak tersebut membawa cucunya mendapatkan rawatan di sebuah klinik swasta selepas dia mengadu sakit perut.
"Doktor yang merawat mengesahkan budak perempuan itu mengandung dan sakit perut kerana mahu melahirkan anak," katanya.
Siasatan mendapati budak perempuan itu tinggal bersama ibu bapanya di pekan Bahau.
Siasatan terperinci berhubung kejadian sedang dilakukan. - KOSMO!

13 ulasan:

  1. Masya-Allah!
    Ngeri kakak baca ini kakcik. Allhuakbar!

    BalasPadam
  2. Ermmm, apa la nak jadik dengan Malaysia ni..

    BalasPadam
  3. tu dia .... takutnye hai ......

    BalasPadam
  4. Nauzubillahi Min zalik, semoga di jauhkanlah perkara2 sebegini dari kita semua.

    BalasPadam
  5. Astagfirullah,..... speechless kakcik

    masa dana umur 11thn baru period, tak kenal pun lg psl sex... mmg masa sekolah rendah tak paham lah psl 18sx nih...
    tp berapa thn la bdk ni period yek... sapa lah yg buat.... mule2 baca tajuk ingat kakcik tulis... bkn dlm negara... tp silap

    BalasPadam
  6. Assalam kakcik,, selamat hari raya kak,, lama tak menyinggah sini ^_^,, tak tahu nak kata zaman sekarang ni,, bebudak pun dah tak segan pasal seks ni,,

    BalasPadam
  7. seram sejuk baca....mohon dilindungi anak2 perempuan kita semua

    BalasPadam
  8. Saya pun ada terbaca tentang ini. Masalahnya budak tu tahu yang dia pregnant tapi takut nak beritahu keluarganya. Ngerilah baca kisah-kisah begini. Apalah nak jadi dengan dunia kita kini...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com