Kawan-kawan kakcik

Rabu, 22 April 2015

Jubah sedondon ayah dan anak dan jubah Palestin...

Kalau berminat, bolehlah terjah facebook mereka di SINI atau ikuti (kena jadi pengikut) instagram mereka di SANA atau kunjungi mereka di ZALORA...


Pelbagai saiz untuk jubah sedondon ayah
dan anak boleh ditempah.

Anak/cucu lelaki anda pasti kelihatan comel
bila memakai jubah Palestin seperti yang
dipakai oleh Qaid ini... :)

19 ulasan:

  1. Modelnya yg comel tu yg buat org terpikat kakcik..

    BalasPadam
  2. Aduh
    Minat tp takda anak boy yg dipakaikan
    Tunggu laaa cucu

    BalasPadam
  3. berkenan pulak...cantik jubah tu..:)

    BalasPadam
  4. anak2 kcil pakai jubah memang comel..sejuk je mata memandang :-))

    BalasPadam
  5. sesuai sangat untuk hari raya yang akan tiba nie...

    BalasPadam
  6. rasa macam nak sedondon berjubah la raya tahun ni...:)

    BalasPadam
  7. Kalau dak Adik pakai mesti hensem ni..

    BalasPadam
  8. kening adik ni menarik perhatian saya ^_^

    BalasPadam
  9. Kakcik, tebalnya kening si Qaid ni? Memang original ke atau lepas kena touch up untuk photoshoot ni?

    Suami saya sentiasa berjubah bila raya. Rasanya tahun ni macam nak beli jubah juga untuk budak-budak ni tapi dah terlebih umurlah nak beli kat sini....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Daddynya memang suka 'conteng' kening Qaid biar nampak tebal... :)

      Padam
  10. Kak cik... mcm muka along anak k,chik lah.. yer ker.. ingat2 lupa plak kikiki. Eh ker mmg anak n cucu kakcik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha... memang Along dengan anaknya tu... :)

      Padam
  11. Dari dulu sampai sekarang saya dan anak-anak tak pernah pekai pakaian sedondon. Anak-anak kata mereka malu ada pasukan boria ketika berhari raya, hehehehe,,,

    BalasPadam
  12. Comey sangat.. dan nampak cantik..

    BalasPadam
  13. Ntah kenapa, saya dari dulu tak minat memakai jubah. Cuba juga belek-belek di kedai butiq tapi bila test di fitting room, hu... rasa rimas.

    Malah kalau masa muda dulu suka memakai baju long sleeve dan tuck in, sekarang lebih suka pakai kemeja biasa atau kemeja T lepas keluar saja hatta pergi solat di masjid.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.