Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 30 Januari 2015

Muhammad Qaid Darwish di Utusan Malaysia...

Tarikh siaran UM : 29/01/2015

Alhamdulillah.  Semoga perniagaan kurta / jubah bayi yang diusahakan oleh Mommy Qaid akan terus berkembang maju. InsyaAllah.

Kunjungi instagram Darwish Rich Design dan facebook Darwish Rich Design untuk 'melihat' kurta / jubah bayi yang dijual oleh mereka...

Tidakkah kami kelihatan comel dalam kurta
yang kami pakai ini? Ibu-ibu kami pun comel
dalam jubah mereka, kan? :)
Walaupun kami masih kecil, keselesaan itu
adalah penting bagi kami.  Memakai kurta
ini tidak membuatkan kami merasa rimas,
sebaliknya kainnya yang lembut bagai
mendakap kami dengan penuh kasih-sayang.

14 ulasan:

  1. Waah... glamernya!
    Mamanya memang dah cantik itu yg menurun kat anak:)
    Baby pakai kurta memang tambah comel kakcik.

    BalasPadam
  2. pasni blh bt jubah or kurta dewasa lak, blh nenek ngn atuknyer jd model lak...

    BalasPadam
  3. Alolo...comelnya! Manalah tak terpaut hati nak membeli kurta macam ni :) Kak, kalau neneknya yang masuk suratkhabar dengan Qaid mesti saya nak puji neneknya dulu comel :) Kang kena marah kang kalau tak puji. Hehehe....

    BalasPadam
  4. bakal towkay besar ni ye ..insyaallah

    BalasPadam
  5. Comelnya...tapi Aina ni dah tak ada si kecil nak pakaikan kurta.

    BalasPadam
  6. comeinya kak:)
    tahniah buat anak akak juga:)

    BalasPadam
  7. sejuk mata lihat kanak2 pakai jubah macam ni..comel sgt :-))

    BalasPadam
  8. Saya pernah juga cuba nak beli kurta konon boleh pakai pergi ke masjid. Sayangnya bila saya cuba kat fiting room, ha..ha.. bukan taste sayalah.

    Nampaknya, saya lebih selesa dengan pakaian kasual atau paling tidak baju melayu dan kain pelikat sahaja...

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..lebih terserlah kecomelan mereka..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.