Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 15 November 2014

Yang kaya bertambah kaya...

...yang miskin, tengoklah saja... (nanti adalah yang cakap - 'kita kena berusaha, jangan asyik harap subsidi saja... bla...bla...bla'...blahla...)



9 ulasan:

  1. Yang kaya bertambah kaya, yang miskin papa kedana, tahun depan GST pulak kena, hidup merana salah siapa...?

    BalasPadam
  2. Menteri2 mmg kena naik gaji kakcik..
    Kesian mereka, kalau tak kena ikat perut..

    BalasPadam
  3. saya nak cakap mcm JR cakap tu...yg kaya semakin kaya..yg miskin makin merana...usah bermimpi nak bercuti ke oversea..ke over river pun belum mampu ...

    BalasPadam
  4. Itulah nasib kita, bertuankan yang popular....

    BalasPadam
  5. kat sabah tu ramai lagi yang memerlukan bbantuan..

    BalasPadam
  6. kecian kat kite kite rakyat marhaien ni kan

    BalasPadam
  7. Dorang kan korbankan banyak waktu dan tenaga utk jaga kita rakyat2 marhaen ni. Kenalah bayar lebih sikit. Lol.

    BalasPadam
  8. Harga barang naik, gaji mereka naik. Gaji kita ni je yang tetap di takuk lama. Manalah nak survive macam ni.... Naik pun bukan alang-alang, 50% lebih tu... Saya naik gaji 5% jek!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.