Kawan-kawan kakcik

Selasa, 25 Februari 2014

Jom buat pembedahan untuk kecantikan...

Ishhhhh... idok le teman.  Mana nak cekau duit.   Kalau ada duit pun baik le buat benda lain yang lebih berfaedah.   Cantik pun bukannya tak mati,  kan?

(Gambar dari Harian Metro Online)

23 ulasan:

  1. Assalam Kakcik,

    Depa buat kosmetik surgeri tu utk buat 'duit' (retis2lah) lagi cantik lagi laku. hihihihi
    Buat sini, buat sinun bermodallah dulu, dah cantik lepas tu dapat job/projek. Dan tinggi kemungkinan dapat jerat ikan besar. Trend sekarang kakcik.


    BalasPadam
  2. Walau banyak duit pun tapi bimbang pula laknat dari Allah kan kakcik..
    Kalau tak berdosa kakak pun nak buat juga hihi...

    BalasPadam
  3. Betul tu kakcik Seroja... baik kita laburkan duit tu ke benda yg lebih berfaedah kan :)

    BalasPadam
  4. ada baiknya sedekah kat anak2 yatim palestin kan...

    BalasPadam
  5. mencukur bulu kening pun dah dilaknat ALLAH..ni pulak nak ubah keseluruhan wajah....sedihnya jika yg mengaku islam tp buat benda2 mcm ni..

    BalasPadam
  6. membazir duit je... saya pasrah dagu saya berlapis2 mak. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak.bukan setakat dagu, perut pun berlapis! Hehehe

      Padam
  7. mak ai..tak pe la macam ni pun dah cukup bersyukur kan mak walaupun gigiku jarang2 hahaha

    BalasPadam
  8. As-salam kak cik..

    bila dah cantik nnt pastinya nak lagi cantik dan lagi dan lagi.. sudahnya entah berapa banyak pula duit yang keluar hanya untuk cantik kan.. hmm.. saya memilih untuk terus bersyukur dgn apa yg dimiliki sedia ada ini.. Thank you ALLAH..

    BalasPadam
  9. Bersyukurlah dengan pemberian dariNYA yang lebih baik dari mereka kekurangan pancaindera..

    BalasPadam
  10. Saya rasa saya dah cukup cantik kak....hahahaha...org bedah2 ni rasa diri tak cantik kan...

    BalasPadam
  11. Banyak lagi benda lain nak buat kalau ada duit sebanyak duit tu kak. Cantik wajah tak kekal paling penting cantik hati. Wajah tegang tang lang menngeleber jugak.

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum Kak Cik

    omak hai.....mahalnyer

    BalasPadam
  13. Macam ni pun ramai yang nak buat jugakan. Cukup dengan apa yang Allah bagi.

    BalasPadam
  14. Tu dia...mahainya KakCik! Macamlah kecantikan itu akan menyebabkan badan kita tak hancur dan kekal cantik bila dah mati nanti...Kalau guna sebahagian kecil wang itu untuk beli buku agama lagi baik kan...?

    BalasPadam
  15. belah dagu...keluaq minyak....hmmm jom juai minyak dagu pulak :))

    BalasPadam
  16. Kakcik..takutnye tengok dorang buat tu...takut lagi saya kat Allah..hehe..tak cantik takpe la akak..dah sempurna pun Alhamdulillah syukur sgt :-)

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum,
    sekali dua bedah jadilah cantik...pat lima kali bedah, lelama makin tak cantik hu hu hu hu

    Errrr....kos utk bedah muka tu kalau wat pi Korea best jugakkk tu ;)

    BalasPadam
  18. Allah dah kurniakan sebaik2 kejadian,
    akhirnya ke tanah jua kan kak

    BalasPadam
  19. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  20. aduhla... biar lah mcmne pun idak lah sampai nk bedah2... tak sanggup

    BalasPadam
  21. hye awksweetgitu!
    hahahaa larikkkk

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.