Kawan-kawan kakcik

Selasa, 28 Januari 2014

Tarikh Peperiksaan Sekolah 2014...

...semoga yang terlibat dapat membuat persediaan yang sewajarnya...

16 ulasan:

  1. tq kak chik... lega sikit tahun ni tak ada yang ambik periksa...

    BalasPadam
  2. dah habis anak dan mak sekolah,jadual periksa mmg kurrang prihatin.Hanya dok belek jadual cuti nak pi jalan jalan dan nak buat kenduri,
    tapi kalau nak sewa dewan sekolah buat kenduri kena tau juga jadual periksa ....tu dia.

    BalasPadam
  3. thn yg cuti utk anak exam..persedian utk thn dpn wajib buat dulu..kan kak

    BalasPadam
  4. Untuk PMR yg ganti PBMR tahun ini macam mana agaknya ye kakcik. Tak ada pulak dlm list tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mengikut adik kakcik yang kerja cikgu, PPMR adalah pada 23 - 25/9

      Padam
  5. elok tau awal ni. senang nak adjust event thn ni :)

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. Tq sharing kakcik seroja... tahun ni anak UPSR :)

    BalasPadam
  8. http://www.pelangibooks.com/products.php?product=Siri-Sukses bagus untuk spm

    then ambik mara jangan ptptipu lak

    unless kena blacklisted atau bukan bumi

    BalasPadam
  9. Anak bongsu saya akan ambik Penilaian Pentaksiran Menengah Rendah (PPMR) tahun ini. Katanya cikgu2 sekolah masih pening kerana segalanya masih kurang jelas. Kesian juga apabila anak2 dijadikan tabung eksperimen....

    BalasPadam
  10. Moga mereka yang terlibat dengan peperiksaan itu bersedia dari sekarang dan dapat menjawab dengan tenang hendakNYA.. ;)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.