Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 18 Januari 2014

Sukarnya menyingkir sendu di hati...

...bagaikan tiada langsung kebaikan yang telah kulakukan, lantas hati ini dicantas hancur sewenang-wenangnya....

14 ulasan:

  1. begitulah adat dunia......sedikit kekurangan yg kita lakukan akn nmpk dan hilang segala kebaikan yg dilakukan selama ini....

    BalasPadam
  2. Bergelora jiwa kakcik ker?
    Bersabar yea dengan ujian2Nya.

    BalasPadam
  3. Tukar kan sendu itu menjadi habuk dan zarah yang kecil, supaya hilang di pandangan mata.

    BalasPadam
  4. susah nak memenuhi keinginan seseorang

    BalasPadam
  5. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Sedih betul bunyinya tu.. sabar kakcik ya..

    BalasPadam
  7. kiat manusia biasa kakcik..x dapat nak puaskan hati mana2 pihak....harap kakcik tabah ye...

    gelak kejap baca komen Muhammad Taufiq atas tu...baru berblog kot...hehehe...chill ye kakcik...

    BalasPadam
  8. assalamualaikum my lovely kakChiks..
    Sabar kakchiks..
    Ingatlah...Allah mahu tinggikan martabat org2 yang sabar dgn dugaanNya..
    InsyaAllah....

    BalasPadam
  9. insyallah pasti ada kebaikkan kakcik yg org lain lebih nampak..

    BalasPadam
  10. sabar lah kakcik. banyakkan beristifar. semoga tenang hati mu.

    BalasPadam
  11. sesungguhnya Allah bersama kita, maka berbahagialah na.. takmau sedih2...
    sayang kakcik (^___^)

    BalasPadam
  12. mengapakah, kakcik..?sabar ya. memang mudah nak nasihatkan orang bersabar...tapi selalu orang kata, sabar itu ada kemanisannya. jangan sendu2 lagi naa

    BalasPadam
  13. Bykkan bersabar ye kakcik..segala ujian tu ada hikmahnya, Allah tahu kakcik kuat sebab tu Dia bagi ujian..jgn2 sedih2 ye..sya pun tgh sedih ni..diuji..:(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.