Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 8 November 2013

Di manakah tempat yang selamat untuk kita tinggal...

J..kalau di pangsapuri yang berpengawal, bercctv dan perlukan kad akses untuk keluar masuk pun boleh ditembusi perompak...
8

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Shah Alam. Rumah anak menantu kakcik.

      Padam
  2. nate berok sgguh sekuriti kt situ. tidoq ka? grrr....geram sbb rumah kami pun ada guard n cctv, mula la rasa xberapa nk slamat nih :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tuko daerah bila marah ya....hehehe

      Padam
  3. sungguh jahat manusia yg bt tuh kakcik oi...apa lah dibt pakguard2 kt situ... aduhla seram pulak

    BalasPadam
  4. ngeri memikir kadangtu..bila kejadia mcmni terjadi
    rasa dimana2 pun tak selamat.

    tabah ya kakcik dan ank..

    BalasPadam
  5. emm perompak ni menyelinap ikut jalan mana nih? ada heli mai landing kot.. huhu moga tiada barang2 yg hilang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin ada yang bersubahat atau dia menyelinap bersama2 penghuni yang masuk

      Padam
  6. cukup2 rasa tak selamat di mana2 sekarang ni....

    BalasPadam
  7. mujur tak ada org time tuh..
    iskkk.. risaunyaaaa~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin dia memang cari rumah yang tak berpenghuni

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com