Kawan-kawan kakcik

Selasa, 5 November 2013

Bersama anak-anak kecil di kilang Gardenia, Shah Alam...

Sebenarnya tarikh lawatan telah ditempah oleh suami kakcik untuk  anak-anak kami dan kawan2 sekolah mereka.  Disebabkan tiada maklumbalas dari pihak sekolah, suami kakcik menawarkannya kepada Ustazah di sebelah rumah kami yang mempunyai anak-anak didik di Maahad Al-Quran As-Syafie.

Kalau ada sesiapa yang hendak melawat kilang Gardenia di Shah Alam ini, tempahan untuk tahun 2014 telah dibuka.  Sila telefon nombor 1800883228.  Setiap kumpulan mestilah mengandungi sekurang-kurangnya 20 orang peserta dan maksima 60 orang.

18 ulasan:

  1. sukanya anak2 dari maahad tu kakcik tambah2 dapat goodies bawa balik:-))
    seronok dapat tengok kilang roti tu depan mata tambah2 bila kita tahu siapa pemiliknya sekarang kan..

    BalasPadam
  2. comelnya2 anak-anak soleh dan solehah ni... yang penting blouse kak chik sweet je pink lagi

    BalasPadam
  3. Ta tau pula boleh buat lawatan ke Gardenia. Boleh suggest kat cikgu tadika ni.

    BalasPadam
  4. Salam Kakcik,

    Comel budak2 tu. Kilang Gardenia ni tak jauh dari rumah kak ani. Masa dia orang sedang buat roti agaknya, terhidu bau menyelerakan.

    BalasPadam
  5. bestnya kakcik... sy simpan no phone ni kakcik, cadang nak bawak anak murid melawat sana pulak tahun depan

    BalasPadam
  6. best nye dpt gi melawat kilang roti yg sedap nie ;)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...mesti seronok anak2 tu kan kakcik...

    BalasPadam
  8. yup, memang favorite saya pun roti tu.

    BalasPadam
  9. Ni cadangan yg bagus...nnti boleh rancang bwk ank2 murid ke sana nnti.

    BalasPadam
  10. Waa Kakcik..jadi duta Gardenia ke????

    BalasPadam
  11. Menarik dan layanannya pun nampak bagus.

    BalasPadam
  12. Tingin gak nak pegi melawat. Sebab saya peminat roti Gardenia Butterscotch!

    BalasPadam
  13. Salam,
    terimaksih. ingin juga nak ajak org kg melawat ke sini.

    BalasPadam
  14. appa daa pihak sekolah tu x reply. takder org nak in charge kots.. tentu best bau harum roti panas2..

    BalasPadam
  15. Tak pernah melawat kilang roti seumur hidup saya Kakcik.....yg selalu pergi anak anak aje le mengikut lawatan sekolah

    BalasPadam
  16. kalau nak bawak student universiti ok tak?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.