Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 21 September 2013

Selagi belum kiamat...

Mentari tetap muncul di ufuk timur
Manusia pun dengan cerita ysng tersendiri
Masih enak tidur dan menyambung mimpi di hari cuti
Sedang sebahagian yang lain berhempas pulas mencari rezeki. ..

13 ulasan:

  1. hendaklah sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang ada kan kak :) selamat berhujung minggu kak

    BalasPadam
  2. alhamdulillah... alhamdulillah... masih bernafas dan dikurniakan kesihatan... alhamdulillah (^___^) selamat sabtu kakcik (^___~)

    BalasPadam
  3. Begitulah kehidupan. Sebagai ibu dgn 5 org anak, saya mmg early riser, hari cuti tidak ada dlm kalendar seorg suri rumah!

    BalasPadam
  4. Ada juga yg pergi utk selamanya hari ini dan ada juga yg lahir hari ini...

    BalasPadam
  5. saya pun berhempas pulas cari rezeki hari ni..tak cuti :)

    BalasPadam
  6. Hari sabtu pun saya tetap ke sekolah kakcik...ada latihan sukannnnnn........

    BalasPadam
  7. Kak chik,hari ni cuti ,saya sempat briskwalking ..aim hjg bulan nak buang 2 kilo..he he.and esok pun nak jalan juga.at least Sabtu Ahad jadi la kan?

    BalasPadam
  8. kak cik , mujur wayar letrik kat malaysia tak mcm kat Siam berselirat.

    BalasPadam
  9. cuti hujung minggu ni duduk rumah jer...malas nak keluar..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah masih boleh menikmati suasana pagi yang indah :) semoga sentiasa d murahkan rezeki

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.