Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 27 September 2013

Nak dimarah pun tiada gunanya...

...dah kita yang minta tolong dan tak diberi pula tunjuk ajar,  maka redho sajalah dengan hasilnya...

Gambar ini telah kakcik edit disebabkan kakcik tidak meminta izin dari wajah-wajah di dalam gambar ini untuk dipaparkan wajah mereka.

Yang kakcik nak tunjuk adalah cahaya di sebelah depan tu.  Ianya telah menenggelamkan gambar yang sepatutnya dirakam...

14 ulasan:

  1. Saya pun selalu fail amik gambar kakcik seroja... tak payah marah kakcik... senyum sokmo ehe :)

    BalasPadam
  2. hehehe...iye lah nak dimarah pun dah takder guna kan, benda dah jadik...
    redha jer lah...

    BalasPadam
  3. Jadi cacat sikitlah yeh KC... hehe tak pe ....janji muka2 depa nampak!

    BalasPadam
  4. hmm...frust kan..tapi, nasib baik sekarang nie leh edit gambar2..kalau dolu2..masa pakai Kodak tu..lagi stress...hahaha

    BalasPadam
  5. alaa xpe bnde bkn sengaje mst dorg faham..

    BalasPadam
  6. mata mmg tak sedap tgk..nak buat cam ner kan kak...suruh tp tak beri tunjuk ajar....redha jerrr lahhhhh....

    BalasPadam
  7. dah nak jadi... pasrah jer... anggap saja sebagai penyeri :D

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Cahaya dari kamera hp yang menanti giliran untuk mengambil gambar...:(

      Padam
  9. alolololo.. takpe.. nanti leh asah skil lagi..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.