Kawan-kawan kakcik

Rabu, 14 Ogos 2013

Cerita Hari Raya?...

Ramai kawan-kawan sudah dan sedang menceritakan 'perjalanan' hari raya mereka untuk tahun ini. Seronok dan meriah.  Hari Raya untuk kakcik anak-beranak dan adik-beradik juga meriah.  Berkonvoi 5 keluarga ke sana sini.  Gambar banyak dipaparkan di laman facebook sahaja...

Eh!  hari ini hari Rabu...tak payah tulis banyak-banyak, kan?

Pakaian kitar semula.  Entah tahun bila punya.  Tengok
En. Suami pakai baju hijau, kakcik pun carilah baju hijau
juga.  Mujur berat badan dah turun, bolehlah dipakai lagi.

31 ulasan:

  1. salam bonda...selamat hari raya..wah....hijau gitu...

    BalasPadam
  2. slmt hari raya aidilfitri kakchik... sedondon di hari raya memang wajib kan...hehe

    BalasPadam
  3. Ceriakan Aidil Fitri dengan baru yang terbaik dan tidak semestinya baru. Selamat Hari Raya.

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Kak Chik dan keluarga! Aduidui sedondon dengan cik abangnya. CANTIK!!

    BalasPadam
  5. Saya pun pakai baju kitar semula Kakcik. Tapi nampak berseri jer Kakcik dengan cik abang... Macam pengantin gitu...

    BalasPadam
  6. Sedondon Kak Cik dan Abang Mus, sweet ja...

    BalasPadam
  7. kuih raya masih ada lagi ke kak cik...

    BalasPadam
  8. Salam Aidilfitri buat kakcik & family.

    Wah...hijua tu. Sejuk mata memandang ☺☺

    BalasPadam
  9. alaaaaaaaaaa comelnyee kakak !

    kak .. saya mood x der layiee nak update citer raya huhuh

    BalasPadam
  10. As-salam kakcik..

    wah.. cantiknya kakcik.. semakin berseri2 dengan warna hijau tu..

    BalasPadam
  11. kakcik nnpk kurus sikit...bila dah sedondon nnpk berseri jer...

    BalasPadam
  12. kak.. kami pun kitar semula bj kami.. kiki.. ijau gak.. :)

    BalasPadam
  13. selamat hari rayaaaa maaf zahir & batin, tak kisahlah baju kitar semula.. janji warnanya masih cantik..

    BalasPadam
  14. Sama la kak. Sy pun recycle baju tahun lepas. Nak sedondon punya pasal

    BalasPadam
  15. sama lah kita kakcik..cumanya ..orang lain kitar semula..nekcik punya baru..he..he

    BalasPadam
  16. selamat hari raya mak ayah...

    kita sedondon.. hehee

    BalasPadam
  17. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kakcik sekeluarga.. ;)

    BalasPadam
  18. Uwaaaa.....kakcik dah kurus. Zana turun 3 kg je..

    BalasPadam
  19. selamat hari raya... maaf zahir dan batin kak chik.. sedondon..

    BalasPadam
  20. syioknyer dapat pakai baju lama.. mesti badan maintainjer kak cik... comeljer pasanganni bergambar...

    BalasPadam
  21. Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin pada Kak Cik Sekeluarga...

    BalasPadam
  22. Hijau..hmmm fresh look. Makcik selalu kena keluarkan baju...tak adanya pakcik nk ambik sendiri

    BalasPadam
  23. Salam , Kak cik...Selamat Hari Raya...
    Kak cik nampak kurus... sihat ke..???

    BalasPadam
  24. Salam aidilfitri Kak Cik, maaf zahir batin.

    BalasPadam
  25. salam lebaran buat kakcik sekeluarga, tema hijau sejuk mata memandang kak ;)

    BalasPadam
  26. Masih nampak baru, baju raya nyer...! Hijau, nampak mudo!

    BalasPadam
  27. salam kakcik
    Lawatan pg tirana aduka
    Salam aidilfitri maaf zahir batin.

    BalasPadam
  28. selamat hari raya mak... maaf zahir batin... ijo menampakkan kemudaan. saya juga ade ijo yang sama. hehehe...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.