Kawan-kawan kakcik

Khamis, 15 Ogos 2013

Apa dah jadi...

Tak tahulah kenapa dengan komputer di pejabat ini.  Nak buat catatan di blog, memang sangat sukar.

Nak masukkan gambar pun tak boleh.  'Icon' untuk huruf, penjajaran dan sebagainya semua tak keluar.

Mujur boleh buat catatan melalui telefoncanggihlahsangat ni...

Nak komen di blog kawan2 terutama yang guna wordpress pun susah.

Nak tengok gambar 'follower' pun tak keluar.  Jadi masalah bila nak 'follow' balik... :(

Apa pun tak boleh!
gambar 'follower' semua hilang

21 ulasan:

  1. alamak ..
    kalau pkai hp lagilah terhad kan akak ..

    BalasPadam
  2. mungkin kena update browser kakcik..

    mungkin la.. hehehe..

    BalasPadam
  3. Tak pandai nak advise bab2 ni kakcik...

    BalasPadam
  4. Aiyoo macam mana tu?? Kat kampus saya pula kena block hehe

    BalasPadam
  5. memang tensen kalau kena penyakit ni.. sabo Kakcik!

    BalasPadam
  6. Saya pun tak berapa nak pandai bab2 blogspot ni kak....kadang2 ada masalah macam ni juga...huhu

    BalasPadam
  7. kadang-kadang jadi jugak camtu huhu

    BalasPadam
  8. Raya Kak Cik komputer pening dok nengok ketupat dan lemang sahaja.

    BalasPadam
  9. komputer tu nak sabotaj kakcik tu..

    BalasPadam
  10. komputer tu tgh mood raya lagi k.cik...hehe...

    BalasPadam
  11. kenapa macam tu..masalah dengan browser kot

    BalasPadam
  12. Kawan2 - masalahnya, walaupun direfresh atau restart...masalah itu tidak selesai. Dah berminggu jadi begini. Kakcik kemaskini blog hanya melalui notell atau ipad...:(

    BalasPadam
  13. mg semuanya kembali ok

    selamat hr raya kakchik

    BalasPadam
  14. Salam Kakcik;

    Itu maknanya.... hehehehe... jangan marah aarrr..., komputer ofis untuk kerja ofis laaaaaa.... jangan disalahgunakan untuk hal lain...

    Ramadhan 29 hari... Syawal pun 29 hari la jugak... Selamat Raya sebulan...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com